FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA, DUMINICĂ, 22:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

În plin scandal al cazului Moraes, Giovanni se contrează cu Gigi!

Moraes e subiect de ceartă în familia Becali
Moraes e subiect de ceartă în familia Becali

Articol de - Publicat vineri, 19 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 18 august 2011 21:44

Ioan Becali spune că "acel contract semnat de Moraes cu Steaua nu are nici o valabilitate" şi că nu din cauza patronului lui ŢSKA, ci din vina jucătorului nu şi-a mai putut respecta promisiunea faţă de vărul său


La două zile după ce Gazeta Sporturilor a dezvăluit în premieră că în cazul Moraes lucrurile au luat o întorsătură surprinzătoare şi că rămînerea brazilianului la ŢSKA Sofia a inflamat relaţiile dintre Gigi Becali şi verii săi, Ioan Becali şi-a prezentat punctul de vedere, în studioul emisiunii Versus, de la GSP TV.

Contradicţia numărul 1
Gigi: "Moraes are contract cu noi"
Giovanni: "Acel acord nu are nici o valabilitate"
În primul rînd l-a contrat pe vărul său, cel care a susţinut miercuri după-amiază că "Moraes a semnat în alb cu Steaua şi, dacă va fi cazul, îl voi scoate ca să demonstrez lumii că eu nu sînt mincinos". Giovanni l-a pus la punct pe Gigi. "Acel contract semnat în alb cu Steaua nu are nici o valoare", a declarat Ioan Becali, care, în schimb, a recunoscut că "Moraes trebuie să-i returneze vărului meu cei 5.000 de euro pe care i-a primit acum 3 luni".

Contradicţia numărul 2
Gigi: "Patronul lui ŢSKA, amicul lui Giovanni, a trădat"
Giovanni: "Eu rămîn prieten cu patronul lui ŢSKA"
Ex-impresarul a ţinut apoi să explice de ce cazul s-a răsturnat şi Steaua nu-l va mai avea pe jucător. Părerea lui se bate însă cap în cap cu ceea ce a susţinut Gigi, şi anume că "Moraes nu a mai venit din cauza unor oameni fără onoare, e vorba de patronul lui ŢSKA Sofia, care a promis ceva la început şi apoi a trădat, aşa mi-a zis Victor".

"Eu am făcut o promisiune familiei, că Moraes va veni la Steaua, am spus familiei, nu vărului meu, şi la mine onoarea familiei e cel mai important lucru, însă Moraes a decis să rămînă acolo. A fost dorinţa exclusivă a fotbalistului, care s-a simţit bine cît a stat la Sofia, deci nu am de ce să-i acuz pe cei de la ŢSKA", a spus Giovanni


"Eu n-aş mai putea să fiu prieten cu un patron care îţi promite ceva şi apoi te trădează. E ca şi cum i-ai lăsa iubita şi în loc să aibă grijă de ea, îi face altceva"
Gigi Becali

"Eu nu pot să mă supăr pe patronul lui ŢSKA şi voi rămîne în continuare prieten cu el deoarece a fost dorinţa lui Moraes să rămînă la Sofia. Vărul meu a înţeles situaţia"
Ioan Becali

Îl anunţă bun de joc în grupele Europa League
Ioan Becali a dezvăluit ieri şi cînd va avea Moraes din nou drept de joc: "Sigur nu va evolua nici în returul cu Steaua, după care probabil va primi undă verde din partea FIFA şi ar fi bun de joc pentru ŢSKA Sofia începînd din grupele Europa League, dacă bulgarii vor ajunge acolo". Moraes a jucat ultimul meci oficial acum 8 luni şi jumătate, pe 4 decembrie 2010, în meciul Gloria Bistriţa - Poli Timişoara 3-3.

Suspansul continuă, Giovanni îl anunţă şi la Steaua
Ioan Becali a spus în finalul intervenţiei sale de la GSP TV că nu a picat definitiv varianta ca Junior Moraes să vină la Steaua chiar din această vară. A pus însă o condiţie. "Dacă Steaua se va califica în grupele Europa League, atunci Moraes va veni în România", a spus Giovanni. Rămîne de văzut dacă Gigi Becali îl va mai accepta pe fotbalist după ce s-a întîmplat în ultimele zile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
jalemare
jalemare  •  19 August 2011, 10:04

astia sunt in stare sa-si faca bunica posta

riscom
riscom  •  19 August 2011, 09:44

Daca trece Steaua sigur o sa vrea sa vina Moraes, acu depinde daca il accepta Gigi ... daca a fost alegerea lui Moraes sa ramina la Sofia, in locul lui Gigi nu l-as accepta ...asta cauta unde e mai caldut pentru boasele lui ... daca si o sa vina o sa vina doar pentru bani.. mercenar .. aseara am vazut o ECHIPA la Steaua, n-avem nevoie de mercenari ....

stelist1986
stelist1986  •  19 August 2011, 09:38

pentru bani astia o ard si pe mamica lor... a fost dorinta jucatorului si bulgarul a fost fortat sa-l ia... i-o fi pus pistolul la ceafa aia lata... eu zic sa nu lase treaba nerezolvata, pentru onoare , la razboi! puneti mana pe ciomege , frati machedoni!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează