FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Înapoi la Mediaş! » Paul Pîrvulescu va evolua sub formă de împrumut la Gaz Metan

În 3 ani, Pîrvulescu a jucat 62 de meciuri pentru Steaua, în toate competițiile, reușind să înscrie două goluri
În 3 ani, Pîrvulescu a jucat 62 de meciuri pentru Steaua, în toate competițiile, reușind să înscrie două goluri

Articol de - Publicat miercuri, 17 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 decembrie 2014 21:29

Nedorit de Gâlcă la Steaua şi neinclus în lot în ultimele luni, Pîrvulescu se va întoarce din ianuarie la Gaz Metan, unde va evolua sub formă de împrumut pînă în vară.

După trei ani pe care i-a petrecut în Ghencea, Paul Pîrvulescu va juca din retur la Gaz Metan, club de la care şi fusese cumpărat de "militari". "A fost dorinţa mea să plec de la Steaua pentru că aici în ultima vreme nu prea am mai evoluat. Nu vreau să stau să fac tuşa. Chiar dacă au existat mai multe variante pentru mine, am decis să merg la Mediaş pentru că acolo este casa mea. Sper să avem rezultate împreună!", a declarat Paul în exclusivitate pentru Gazetă.

Mutarea a fost confirmată şi de Ioan Horoba: "Da, ne-am înţeles cu Pîrvulescu, dar şi cu domnul Gigi Becali. E un lucru bun că Paul se va întoarce la Gaz, aici va avea şansa să joace şi să ne ajute foarte mult în retur. Vom discuta în vară dacă va rămîne definitiv la noi".

A doua variantă de împrumut pentru Pîrvulescu a fost Pandurii, unde a fost dorit de noul tehnician al gorjenilor, Edi Iordănescu.

Un moft al lui Gigi
Pîrvulescu a spus de mai multe ori înainte de a semna cu Steaua că este suporterul rivalilor de la Dinamo. Oficialii "cîinilor" chiar au negociat de mai multe ori cu Paul, dar pînă la urmă Becali l-a convins să semneze cu Steaua!

După o discuţie pe care a avut-o cu Gigi, cu Argăseală şi cu Teia Sponte, Pîrvulescu a semnat pe DN 1 la kilometrul 145. Motivul? Steliştii n-au mai aşteptat ca Paul să ajungă la Bucureşti pentru că aflaseră că Nicolae Badea, preşedintele de atunci al lui Dinamo, voia să-l deturneze pe medieşean.

800.000 de euro a plătit Steaua pentru transferul fotbalistului în ianuarie 2012

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Jucătorii importanţi pot pleca"
Ilie Dumitrescu a vorbit despre şansele ca Steaua să piardă jucători importanţi în această iarnă: "Sînmărtean este un jucător rar, extraordinar, determinant. Dar dacă Steaua va primi 1,5 milioane de euro pentru un jucător de 34 de ani, atunci să-l lase să plece! Va fi o afacere bună pentru ambele părţi. Dacă nu, noi trebuie să scoatem maximum de la acest jucător rar. Şi eu cred că se vor găsi soluţii, atît pentru el, cît şi pentru Szukala. Dar dacă va veni o ofertă pentru jucători, atunci este normal să se despartă Steaua de ei în momentul de faţă!".

Încep negocierile
Impresarul lui Arlauskis spune că lituanianul nu va pleca în această iarnă şi că vor începe negocierile cu Steaua. "Am vorbit cu domnul Argăseală, sîntem într-o permanentă legătură, dar acum sînt plecat cu un transfer important. Trebuie să rezolv acest transfer, revin într-o săptămînă şi atunci vom discuta sigur viitorul lui Arlauskis. Sînt sanşe foarte mici ca el să plece în iarnă, pentru că în perioada asta nu prea se fac transferuri importante", a spus Leonid Istrati.

Fanul cifrelor
Claudiu Keşeru a marcat 30 de goluri în 2014, iar înainte de a pleca acasă, la Oradea, a vorbit despre anul care se încheie: "Acord foarte multă importanţă statisticilor. Cel putin prin prisma postului pe care-l ocup sîntem judecaţi după statistică! Indiferent cît de bine jucăm, cît de utili sîntem, dacă nu înscriem sau nu dăm o pasă de gol, contează foarte mult lucrul ăsta. Un atacant poate să fie inexistent timp de 90 de minute, dacă înscrie în minutul 93, se va reţine că a fost extraordinar".

"E şi vina lui Gâlcă"
Dumitru Dumitriu, unul dintre cei mai titraţi tehnicieni ai Stelei, cu 7 trofee cucerite în Ghencea, crede că eşecurile cu Ludogoreţ, Aalborg şi Dinamo Kiev puteau fi evitate de Gâlcă: "Trebuia un om, nu neapărat eu, care să coordoneze echipa împreună cu Gâlcă. Sînt momente în care te pierzi, nu te pricepi, pentru că n-ai experienţă şi ai nevoie de ajutor. Nu văd de ce Costel n-ar fi acceptat. Eliminarea din Europa e şi din cauza lipsei de experienţă a lui Gâlcă".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
lapusneanul
lapusneanul  •  17 Decembrie 2014, 15:10
Postat de terminatorul3 pe 17 Decembrie 2014, 11:55

Zau ? Trei zile ai fost cu clone pe aici ! Tu cand scri de Nicolita si napoli , ai scris "la articol" ???

prostea, corect e scrii cu doi I....in rest, spor la lebede..:)

1984adrian
1984adrian  •  17 Decembrie 2014, 13:24
Postat de djs04 pe 17 Decembrie 2014, 11:48

Pot face o mica ajustare introducand si galbenul in gen cum este tricoul celor de la FC Basel.

dj?...:))

inexistentus
inexistentus  •  17 Decembrie 2014, 13:15
Postat de khal_37 pe 17 Decembrie 2014, 13:11

Nu becali se ocupa de asta...va asculta parerea lui Galca si a lui M. Stoica.

Pai parca a zis ca rosu simbolizeaza comunismul.. si nu o suporta. Ar trebui sa-i spuna cineva ca rosu poate insemna si altceva: sacrificiu, spiritul de luptator, etc.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează