FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă două transferuri la Steaua: Costea şi Prepe semnează mîine!

Steaua se întăreşte cu doi olteni
Steaua se întăreşte cu doi olteni

Articol de - Publicat duminica, 31 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 31 iulie 2011 10:35

Andrei Prepeliţă primeşte 100.000 de euro la semnătură fiindcă vine liber şi Steaua l-a convins şi pe Florin Costea să i se alăture fratelui său Mihai.

Steaua avea un contract semnat de Andrei Prepeliţă, dar fostul căpitan al Craiovei a obţinut bani mai mulţi decît acceptase acum o lună. A profitat de dezafilierea Universităţii şi de faptul că Becali nu-i mai plăteşte fostului său club bani în schimbul lui şi va primi 100.000 de euro în plus, la semnătură. Mijlocaşul în vîrstă de 25 de ani va fi legitimat mîine şi va putea fi folosit în runda a treia din Liga 1, contra Universităţii Cluj.

"Aflaţi curînd"
Pentru meciul cu ardelenii, Levy îl poate avea la dispoziţie şi pe Florin Costea. Gigi Becali a confirmat tratativele avansate cu fosta vedetă a Craiovei, dezvăluite în exclusivitate de Gazeta Sporturilor: "Luni rezolvăm şi transferul lui Florin". Ca şi cu Prepeliţă, Steaua negociază direct şi cu Costea I, şi el fiind liber în urma desfiinţării Ştiinţei. Atacantul a evitat ieri să anunţe trecerea din alb-albastru în roş-albastru: "Deocamdată nu vreau să confirm transferul, dar nici să-l infirm. O să aflaţi în curînd destinaţia mea".

Levy are 6 meciuri să-i asambleze
Nou-veniţii vor putea juca împreună în etapa următoare, fiindcă Liga 1 e întreruptă două săptămîni. Campania de achiziţii intensă, cu Mihai Costea, Bourceanu, Nikolici, plus Prepeliţă şi Florin Costea legitimaţi pe ultima sută de metri, i-a fixat lui Ronny Levy un obiectiv nou din partea lui Becali: "Pînă acum n-aveam ce să-i reproşez, că n-avea jucători. Dar din momentul ăsta are cinci-şase meciuri la dispoziţie ca să progresăm. Am vorbit cu Levy şi i-am zis că nu vreau să mai am emoţii la meciuri!".

Lăcătuş rîde de ei
Transferurile Stelei nu l-au impresionat pe Marius Lăcătuş: "Dacă nu vine şi Moraes, n-au nici un vîrf în lot. Nikolici e mare, dar după cît mă pricep eu la fotbal, el e potrivit pentru contraatac. Dacă joci cu pase scurte, aşa cum vrea Steaua să facă, muntenegreanul nu dă randament bun".

Cum îi motivează pe cei scumpi
Becali a povestit ce discuţie a avut cu trei jucători pe care a plătit cei mai mulţi bani, Tănase, Mihai Costea şi Răduţ: "I-am chemat şi le-am spus: «Voi aţi costat 6,8 milioane de euro, gîndiţi-vă la asta!». Mai are cineva din România asemenea fotbalişti? Am luat crema campionatului!".

"Steaua e, în momentul ăsta, mai puternică decît echipa naţională a României! Levy are lot mai bun decît Piţurcă" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Mititelu mi-a zis că se bucură că-l iau eu pe Florin Costea, decît să-l fi luat altcineva. Luni rezolvăm afacerea" (Gigi Becali, patron Steaua)

1 gol a marcat Florin Costea sezonul trecut în 13 meciuri jucate. El are 47 de reuşite în cele 119 partide disputate în Liga 1.

10 luni au trecut de la ultimul gol marcat de Andrei Prepeliţă în Liga 1. El a înscris în meciul Tg. Mureş-U Craiova 4-1, disputat pe 27 septembrie 2010.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
luciano86
luciano86  •  31 Iulie 2011, 19:00

Sa-l ia si pe Eric si il votez ca presedinte :))

dorins
dorins  •  31 Iulie 2011, 17:53

noi stelistii suntem cei mai naivi suporteri din lume, jiji nu urmareste performanta ci doar profitul; nu tzine jucatori sau antrenori prea mult timp ca sa nu inceapa sa aiba pretentii la bonusuri si salarii

dorins
dorins  •  31 Iulie 2011, 17:52

singurul care merita luat de la Craiova era Lung Jr. restul sunt mediocrii si asta se va vedea in rezultate. jiji nu ii ia de buni ce sunt, ci ii ia de ieftini ce sunt si ii va vinde in cel mult un an, cum a facut si cu lotul urziceni de altfel.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează