FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA ALBA IULIA - STEAUA, MÎINE, 17:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Încă o aroganţă din partea lui Gigi Becali către fani

Articol de , - Publicat vineri, 30 aprilie 2010 00:00

Gigi Becali a spus că se pregăteşte să sărbătorească pe 7 mai, dar nu cîştigarea Cupei Campionilor din 1986, ci Ziua Europei :-)

Patronul Stelei nu scapă nici o zi pentru a face încă o gafă care să-l îndepărteze şi mai mult faţă de suporterii care oricum nu-l au la inimă. Ieri, Gigi Becali a trecut din nou în derizoriu cea mai mare performanţă a clubului, cîştigarea Cupei Campionilor Europeni în 1986.

Becali a comentat ce activităţi are în agendă în perioada următoare. "Acum mulg oile, aşa fac în fiecare dimineaţă pentru că îmi trăiesc viaţa cum vreau. Apoi, îmi pun costumul de 10.000 de euro şi trebuie să mă întîlnesc cu un important om de la Ministerul de Externe pentru o lege care trebuie votată în Parlamentul Europei în perioada următoare. Apoi, pe 7 mai mă pregătesc de sărbătoare. Mă duc la Bruxelles ca să organizăm acolo tot ce trebuie pentru Ziua Europei care e pe 9 mai", a sunat declaraţia surprinzătoare a lui Becali.

Pe 7 mai se vor împlini 24 de ani de la cea mai mare performanţă a fotbalului românesc, care aparţine Stelei, şi anume cîştigarea Cupei Campionilor Europeni. Clubul Steaua nu a anunţat organizarea vreunei festivităţi, doar Ministerul Apărării Naţionale, prin intermediul Clubului Sportiv Steaua, pregăteşte o Sărbătoare la care să-i cheme pe toţi componenţii lotului de atunci.

Bilă neagră şi de la Turcescu
În urmă cu 4 ani, Becali s-a mai făcut de rîs o dată pe subiectul "finala de la Sevilla 1986". Invitat în emisiunea "100%", a fost întrebat de Robert Turcescu cine au fost cei doi marcatori ai Stelei la penalty-urile de departajare din finala cu Barcelona. Gigi a răspuns direct: "Ce mă luaţi pe mine cu de-astea, nu ştiu cine a dat gol". Becali a primit bila neagră în emisiune.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
 •  10 Mai 2010, 10:21

D-lor ziaristi, Becali este tot ce ne-a mai ramas in tara asta?

 •  30 Aprilie 2010, 15:26

ma pish pe costumul tau de oier Pleca vinde mori ciobane

legenda
legenda  •  30 Aprilie 2010, 15:17

Nea gigi sa intelegem noi "prostimea" ca matale te duci dezbracat la mioare si de-abia dupa aceea iti iei costumul pe tine? Oricum iti multumim ca ai costum de 10.000 euro,cu aceasta ocazie toti jurnalistii care fac coada la palat sa te stearga la fund cand faci caka se vor simti si ei mai bine :)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează