FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Încă o lovitură » CFR va avea valenţe ofensive în stagiunea 2012-2013

sursa foto: Abola
sursa foto: Abola

Articol de GSP - Publicat marti, 29 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 28 mai 2012 22:37

Diogo Valente (27 de ani), un fotbalist care a trecut pe la Porto sau Braga, a semnat cu gruparea din Gruia.


CFR Cluj a oficializat a doua mutare din acest mercato. Clujenii l-au transferat pe Diogo Valente (27 de ani) de la Academica. Valente, care a trecut şi pe la Porto în 2006, evoluează în linia mediană pe flancul stîng. Jucătorul a fost dorit în Gruia şi în vara trecută, dar atunci acesta a preferat să rămînă în Portugalia, în locul unei experienţe în Liga 1. Diogo a adunat în acest sezon 36 de partide, în toate competiţiile, marcînd şi 3 goluri. Cu el printre titulari, Academica s-a impus în finala Cupei Portugaliei, 1-0 cu Sporting Lisabona.

Contract de 250.000 de euro pe sezon
Valente a rămas liber de contract la finalul acestui campionat, astfel că "vişiniii" s-au mişcat repede şi i-au propus un contract pe 3 ani, cu un salariu stagional de 250.000 de euro. Valente a încasat şi un important bonus la semnătură, 200.000 de euro. Diogo Valente îl va reîntîlni la Cluj pe fostul său coechipier de la Academica, Modou Sougou. În sezonul 2009-2010, cei doi au asigurat extremele grupării din Coimbra.

Valente e un jucător cunoscut în Portugalia, el jucînd în trecut pentru tineretul lusitanilor

"E un jucător excelent de picior stîng. A jucat împreună cu Ricardo Cadu la Boavista, dar şi cu Sougou la Academica. Ne va ajuta foarte mult, e un fotbalist de calitate" - Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

1912 minute a adunat Valente în sezonul trecut, în tricoul lui Academica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
hrib
hrib  •  01 Iunie 2012, 23:20

Albusibiu si Microbistpursange, cand a-ti fost ultima oara in deplasare ca sa va sustineti echipa favorita, de exemplu la Tg-Jiu, la Bistrita, la Piatra-Neamt, la Galati? Cand a-ti "luat pe coaja" de la Jardarmerie fara nici un motiv la un meci in deplasare? Cand a-ti ramas fara cheile de la propriul domiciliu, fara bricheta preferata, fara aparat foto pe stadioanele din Romania? Eu cred ca niciodata, asa ca nu mai"impungeti" tastatura degeaba cu comentari de 3 lei.

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Iunie 2012, 20:07
Postat de microbistpursange pe 29 Mai 2012, 13:05

Nici în 100 de ani bai bozgore nu realizați voi cat a făcut Steaua în Europa .

Lasa *vrajeala*.Traiesti din amintiri.Pe vremea aceea Steaua era o selectionata a tarii.Aduna cu arcanul cei mai buni jucatori.Si in acelasi timp distrugea echipe intregi.Si jucatori.Acum cand e pe bune ,e profesionism ,capitalism Steaua nu mai castiga mare lucru. Unde sunt vremurile cand Valentin si ilieC eausescu scoteau Steaua de pe teren? Nu te imbata cu apa rece si daca Steaua il ia pe Messi nu castiga campionatul.Becali trebuie ..*schimbat*.

albusibiu
albusibiu  •  29 Mai 2012, 20:57
Postat de adicn pe 29 Mai 2012, 16:00

Pai voi mancatorii de rahat,ia spuneti datorita cui avem inca 2 echipe care participa in UCL,sigur nu datorita lui cfr ci datorita Stelei in cea mai mare parte,Rapid,Vaslui si Gaz Metan in ceva masura. Daca nici asta nu sunteti capabili sa recunoasteti inseamna ca voi traiti separat de restul lumii!!!

Nu mai..Noi traim cu voi, fiindca exact prin competitia directa cu voi ne luam toate trofeele. Fara voi ne-ar fi tare greu, ne-am simti tare singuri. Iar obida voastra de acum este cel mai bun motiv de jubilare. :))

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close