FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Încă o revenire de senzaţie în fotbalul românesc: ”Chivu are uşile deschise la noi!”

Cristian Chivu, Inter Milano
Cristian Chivu, Inter Milano

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 decembrie 2013 12:50

Adrian Mutu se pregăteşte să se întoarcă în Liga 1 în ianuarie, urmînd să fie împrumutat de Ajaccio la Petrolul.

Pe urmele sale ar putea călca şi Cristi Chivu, fostul căpitan al naţionalei României, care a primit o nouă ofertă din partea unei formaţii din campionatul intern. După CS U Craiova, şi Ceahlăul încearcă să îl legitimeze pe fundaşul Interului. Nemţenii s-ar mulţumi să-i ofere şi un post în conducerea clubui, dacă stoperul de 33 de ani va dori să se retragă.

”Am făcut o ofertă simbolică, dar el decide ce va face după ce se va retrage din activitate. El este prieten de familie, dar legătura am păstrat-o mai mult prin Adelina.

Femeia are şi ea un cuvînt greu de spus într-o familie, aşa că, dacă o va trage aţa spre casă, atunci oferta rămîne deschisă pentru Chivu. El e o personalitate şi oricine ar avea nevoie de imaginea lui. Dacă va ajunge în conducerea FRF, m-aş bucura la fel de mult”, a spus Gheorghe Ştefan la sportro.

14 ani au trecut de la plecarea lui Cristi Chivu din România, fiind cumpărat în 1999 de Ajax Amsterdam de la Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
viomarc
viomarc  •  18 Decembrie 2013, 05:59

Cum se face ca ofertele lui Chivu sau Mutu vin numai de la echipe sponsorizate de primarii?Oare la Ploiesti,Craiova,Tg.Jiu,Piatra Neamt primariile nu au ce face cu banii?ESTE O MARE CONCURENTA NELOIALA INTRE CLUBURILE FINANTATE DIN BANII CETATENILOR SI EHIPELE PRIVATE.PENTRU SPITALE,ALOCATII,ETC.,NU SUNT BANI IAR PENTRU ORGOLIILE SI GRANDOMANIA UNOR PRIMARI SUNT.CHIAR SUNTEM ATAT DE TAMPITI?

roadster1988
roadster1988  •  17 Decembrie 2013, 23:10

asta cu ce se mai ocupa?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Decembrie 2013, 20:34

Chivu ...are capul spart ...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează