FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Incendiar din culisele unui transfer ratat » Copos: "Sînteţi toţi nişte vagabonzi!"

Teixeira i-a supărat pe Copos şi pe Becali
Teixeira i-a supărat pe Copos şi pe Becali

Articol de - Publicat marti, 04 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 septembrie 2012 21:54

Aceasta a fost replica boss-ului din Giuleşti atunci cînd Constantin Zotta l-a anunţat că agenţii fotbalistului lusitan au blocat trecerea lui Teixeira la Steaua.

Teixeira a fost la Steaua ieri pentru doar două ore. La prînz, Gigi Becali şi George Copos bătuseră palma pentru trecerea portughezului în Ghencea în schimbul a 300.000 de euro, plus TVA. Mai mult, Steaua primise şi acordul de principiu al jucătorului, căruia îi propusese cu 40.000 de euro mai mult la salariu faţă de cît are în Giuleşti.

"Gata, Teixeira e al Stelei", a anunţat Gigi Becali ieri la GSP TV la ora 15:30, moment în care a fost sunat de Valeriu Argăseală: "Staţi 30 de secunde să văd ce mă anunţă Vali, că a discutat cu impresarii". Gigi a revenit în direct după două minute: "Gata, a picat transferul, agenţii cred că sînt nebuni la cap, mi-au mai cerut peste 300.000 de euro faţă de înţelegerea iniţială".

Imediat, Constantin Zotta l-a sunat pe George Copos şi l-a anunţat că mutarea nu se va mai realiza, moment în care patronul Rapidului a avut un acces de furie. "Băi, sînteţi toţi nişte vagabonzi!", i-a strigat Copos la telefon, cu trimitere şi la agenţii lui Teixeira, dar şi la adresa fotbalistului.

Dacă l-ar fi cedat pe Teixeira la Steaua, Copos ar fi realizat o economie de peste o jumătate de milion de euro pentru un fotbalist care devine liber în vara lui 2013 şi care la anul va împlini 33 de ani.

Ce a oferit Steaua
- 370.000 de euro pentru Rapid, sumă în care era inclusă şi TVA
- 240.000 de euro salariul anual
- contract pe doi ani pentru Teixeira

Ce au mai solicitat impresarii
- 250.000 de euro pentru Teixeira ca primă de instalare
- 70.000 de euro comision pentru agenţi

Ce jucători a mai ratat Steaua în această vară

Wesley
- Gigi Becali i-a oferit un contract de 840.000 de euro pe doi ani şi 1,5 milioane de euro pentru FC Vaslui, însă Wesley a plecat în Arabia Saudită
- la Al Hilal, Wesley face senzaţie, avînd 6 goluri după primele 3 partide oficiale, fiind golgeterul la zi al campionatului

Grozav
- Florian Walter a refuzat propunerea pe care Gigi Becali i-a făcut-o în privinţa atacantului
- Grozav a trecut la Petrolul, iar în 7 meciuri jucate a marcat două goluri şi a oferit două pase de gol

Adrian Cristea
- Steaua l-a ofertat şi a propus un împrumut pe 6 luni, cu drept de cumpărare definitivă, însă Mircea Rednic s-a opus plecării jucătorului
- Adrian Cristea a rămas la Petrolul, echipă pentru care a jucat 5 meciuri şi a oferit o singură pasă de gol

"Să fie sănătos Teixeira! Pînă la urmă, avem cu cine să-l înlocuim, Machado, de exemplu, îşi va reveni şi într-o lună, maximum, e bun de joc" (Gigi Becali, patron Steaua)

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (36)
il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  04 Septembrie 2012, 14:41
Postat de supersolo pe 04 Septembrie 2012, 14:05

In locul lui Copos...l-as tine pe bara pana pleaca la Steaua ...cu o reducere de 75 % a salariului...si amenzi inventate ....pana nu mai poate .Asa va reusi sa-si reduca deficitul care al are in contractul cu jucatorul.

si ma rog de ce nu i-ar face asta lui surdu? sau sa-l umple pe apostol de amenzi? :))

supersolo
supersolo  •  04 Septembrie 2012, 14:05

In locul lui Copos...l-as tine pe bara pana pleaca la Steaua ...cu o reducere de 75 % a salariului...si amenzi inventate ....pana nu mai poate .Asa va reusi sa-si reduca deficitul care al are in contractul cu jucatorul.

bluered_sky
bluered_sky  •  04 Septembrie 2012, 13:15
Postat de tdifreak pe 04 Septembrie 2012, 10:08

Fituica e facuta pe profilul cititorilor, no offence...

superb ! :)

Vezi toate comentariile (36)
Comentează