FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Începe lupta pe piaţa transferurilor » Vedetele Pandurilor ademenite de Steaua şi CFR Cluj

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 08 septembrie 2013 21:34

Steaua se apropie din ce în ce mai mult de titlul 24, dar înainte de sărbătoare a început să pregătească deja echipa pentru Liga Campionilor.

"Roş-albaştrii" îşi propun să întărească serios lotul în această vară, pentru a ajunge în grupele Champions League. Printre ţinte se numără şi doi dintre cei mai importanţi jucători de la Pandurii, club care speră să termine acest sezon pe un loc de Europa League.

Miza cea mare e reprezentată de transferul lui Dan Nistor. Gigi Becali îl vrea neapărat pe mijlocaşul de 24 de ani, care i-ar putea înlocui fără probleme pe Bourceanu şi Pintilii. Internaţionalul român este dorit şi la Cluj, unde l-ar înlocui pe Gabi Mureşan, intrat în dizgraţie după evoluţiile slabe din acest an.

Pe fir a intrat însă şi Malaga, echipă care a fost la un pas să joace în semifinalele Ligii Campionilor în acest an.

Căpitanul, între fosta echipă şi Ligă
Al doilea gorjean pe care forţele din Liga 1 au pus ochii e Ousmane Viera. Căpitanul Pandurilor e unul dintre cei mai buni fundaşi din campionat, iar contractul său expiră în vară. Steaua a făcut deja primii paşi pentru a-l convinge să semneze, dar discuţiile sînt încă departe de a fi terminate.

Un transfer în Ghencea ar fi tentant pentru ivorian, mai ales că acolo i-ar întîlni pe Vlad Chiricheş, Mihai Pintilii şi Gabi Matei, foştii săi colegi de la Pandurii. Acesta ia însă în calcul şi o revenire la CFR Cluj, unde a mai evoluat între 2008 şi 2010.

"M-aş întoarce la CFR, dar numai în anumite condiţii. Doar dacă mi s-ar garanta postul de titular. Să mă întorc şi să stau pe banca de rezerve nu voi accepta niciodată"
Ousmane Viera

500.000 de euro + Mihai Răduţ ar fi prima ofertă înaintată de Steaua pentru Dan Nistor

Dan Nistor
- mijlocaş la Pandurii
- 24 ani
- 27 de meciuri în acest sezon
- 5 goluri şi 6 pase de gol
- cotat la 1,25 milioane, conform transfermarkt.de

Ousmane Viera
- fundaş la Pandurii
- 26 ani
- 25 de meciuri în acest sezon
- 3 goluri
- cotat la 1,6 milioane, conform transfermarkt. de

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (32)
catalin_cj
catalin_cj  •  28 Aprilie 2013, 10:30
Postat de chronic pe 26 Aprilie 2013, 12:39

incep sa cred ca ungur prost e pleonasm. cat tupeu pe unguri sa vb de blaturile stelei?!?!? loool. ei care sutn cea mai blatista echipa din campionat!!! care stiu cel mai bine ce inseamna sa cunperi campionate!!!!

tinere domn in 60 de ani cat are steaua nu cred ca se poate lauda cu 2 trofee luate pe valoare.

catalin_cj
catalin_cj  •  28 Aprilie 2013, 10:29
Postat de axi1 pe 26 Aprilie 2013, 12:43

Voi vorbiti de parca Paszkany tot incearca, incearca si nu reuseste. Singura diferenta intre cfr si Steaua e aceea ca Arpi mai reuseste, din cand in cand, sa dea cate un jucator african spre un campionat puternic. In rest, amandoi sunt o apa si-un pamant... numai dupa interes! La amandoi le zboara gandu' cum si pe ce suma mai pot transfera jucatorii. Li se rupe de suporteri, fani, istorie, performanta si blazon.

tinere domn in 60 de ani cat are steaua nu cred ca se poate lauda cu 2 trofee luate pe valoare.

cfrclujole
cfrclujole  •  27 Aprilie 2013, 10:45
Postat de chronic pe 26 Aprilie 2013, 12:39

incep sa cred ca ungur prost e pleonasm. cat tupeu pe unguri sa vb de blaturile stelei?!?!? loool. ei care sutn cea mai blatista echipa din campionat!!! care stiu cel mai bine ce inseamna sa cunperi campionate!!!!

Oaie proasta e pleonasm! Mai apoi, Jiji ce mai face cu valizele si cu procesele de "premiere"?..:)))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează