FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Incredibilele previziuni ale lui Piţi Nostradamus!

Articol de , - Publicat miercuri, 26 mai 2010 00:00

Acum 6 ani, imediat după ce s-a despărţit de Steaua, Piţurcă a anticipat incredibil de exact atît viitorul său, cît şi pe cel al clubului.

Victor Piţurcă e un vizionar. Şi-a testat capacitatea de a prevedea viitorul atunci cînd s-a despărţit ultima dată de Steaua, în vara lui 2004, şi scenariul imaginat de el s-a confirmat aproape la milimetru, fie că s-a referit strict la cariera lui, fie că a vorbit despre viitorul roş-albaştrilor.

Previziunea lui Piţurcă: "Eu sînt şi voi rămîne stelist toată viaţa! Normal că mă voi întoarce, indiferent de cine va mai fi la club, dacă echipa asta va ajunge într-o criză, într-o situaţie în care nu va mai fi în stare să cîştige trofee!".

Ce s-a întîmplat: Antrenorul se pregăteşte să revină pe banca roş-albaştrilor într-un moment în care Steaua n-a mai cîştigat nici un trofeu de patru ani! Crizei rezultatelor i se adaugă problemele financiare ale clubului şi litigiul cu Ministerul Apărării, care ameninţă că nu va mai permite ca echipa să joace în Ghencea.

Previziunea lui Piţurcă: "Niciodată nu voi accepta ca patronul să se bage peste mine, deoarece aş crea un precedent şi dacă fac asta pierd complet controlul! Plec de la Steaua fiindcă Gigi a vrut să-l dea afară pe Pădureţu, de care eu aveam nevoie!".

Ce s-a întîmplat: Antrenorii care i-au urmat au suportat intervenţia lui Becali în deciziile tehnice. Patronul a ajuns, în scurt timp, să decidă transferuri, primul 11 şi schimbările în timpul partidelor, telefonînd din lojă.

Previziunea lui Piţurcă: "M-am simţit trădat de un om pe care l-am considerat prieten. De fapt, el a fost prietenul meu, dar eu n-am fost prietenul lui, dovadă faptele!".

Ce s-a întîmplat: Piţi a continuat să-l ajute pe Gigi Becali cu sfaturi, chiar şi după ce colaborarea lor s-a încheiat. În plus, antrenorul nu a criticat niciodată Steaua după ce a plecat din Ghencea, indiferent de situaţia în care s-a găsit echipa.

Previziunea lui Piţurcă: "Nu mă văd antrenînd prea curînd în Emirate sau în alte state arabe".

Ce s-a întîmplat: A refuzat de-a lungul timpului, inclusiv în această vară, propuneri din Ţările Arabe, preferînd să negocieze cu Becali întoarcerea la Steaua.

Previziunea lui Piţurcă: Zenga e omul potrivit pentru Steaua, fiindcă preferă acelaşi sistem pe care l-am folosit şi eu, potrivit jucătorilor din lot. Echipa are capacitatea de a lua titlul, fiindcă a fost pregătită profesionist.

Ce s-a întîmplat: Steaua a devenit campioană la finele sezonului 2004-2005, primul fără Piţi pe bancă.

Previziunea lui Piţurcă: "Giovanni Becali nu şi-a dorit ca Zenga să fie antrenor la Steaua".

Ce s-a întîmplat: La 4 luni de la numirea italianului, Giovanni l-a atacat dur şi l-a ameninţat chiar că se ocupă să-l scoată din fotbalul românesc.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
 •  02 Iunie 2010, 03:06

aa sa mentiones meciul pierdut la cupa confederatiilor contra USA dar acesta a fost dupa acei 3 ani care eu ii scrisesem in mesajul anterior..asta ca sa nu sara repede vreu "destept" sa corecteze ca la noi majoritatea asta fac fraierici care critica pe site-uri..

 •  28 Mai 2010, 15:07
Postat de mariusss10 pe 26 Mai 2010, 03:34

vad o teama in cuvintele tale...daca vine la steaua nu vine pentru bani ca are cu carul, poate nu stii ca e printre cei mai bogati din lume... are o istorie legata de steaua da probabil esti prea mic sa stii ce a facut piturca pentru club ca jucator...ideea e ca pentru el o mai mare provocare in acest moment nu exista...printr'un singur nume poate scoate capul cu adevarat in fotbalul din europa, europa league sau champions league, si acela e numele de Steaua...

E pe locul 2 in topul celor mai bogati oameni din lume! Primul e JiJI :))) Mi-ai luminat ziua frate, iti multumesc

 •  27 Mai 2010, 18:11

Fie ca-mi voi atrage critici,dar...FOTBALUL ROMANESC SUFERA ENORM (fara a-si da seama)DATORITA ACESTOR m...f...ti Becali ! Acestia SUNT PATRONII REALI AI CLUBURILOR DINAMO si STEAUA(chiar daca la Dinamo prefera sa stea in anonimat)si FAC ''EFORTURI NEORTODOXE''DE A PUNE MANA PE FRF si LPF !!!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează