FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREŞ

INTERVIU Cristi Pustai a ajuns la 200 de meciuri în Liga 1 şi se destăinuie: "Mă simt bucuros şi împlinit"

Articol de - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 18:57

Cristi Pustai, 49 de ani, vorbeşte despre performanţa reuşită ca tehnician în Liga 1. Antrenorul mureşenilor a bifat 200 de meciuri după ce le-a condus pe Gaz Metan, Pandurii şi ASA Tg. Mureş. - Domnule Pustai, ştiaţi că aţi atins borna 200 de meciuri ca antrenor în Liga 1?
- Nu cred! Serios? Chiar am făcut 200 de meciuri?! Este o surpriză plăcută de care am parte înaintea unui meci extrem de important pentru mine, cum e cel cu Steaua. Chiar dacă sînt profesor de matematică, nu îmi ţin contabilitatea la numărul meciurilor.

- Cît de mult contează această bornă pentru dumneavoastră?
- E normal să fie o bucurie cînd ştiu că am ajuns la o cifră importantă în cariera mea de antrenor. Chiar nu ştiam că am ajuns la 200 de meciuri în Liga 1, deci e un sentiment plăcut pentru mine. Cred că eram şi mai implinit dacă nu aveam acea pauză cînd am decis să renunţ la Pandurii.

- Vă reproşaţi că aţi plecat atunci?
- Cred că da! E singurul lucru pe care mi-l reproşez. Am decis să renunţ prea repede atunci, cînd puteam să merg mai departe. Dacă nu aveam pauza asta de 15 etape cred că satisfacţia era mult mai mare.

- Cum e un antrenor cu 200 de meciuri ca tehnician?
- Un antrenor bucuros şi un om împlinit! Sînt fericit că muncesc, că pot să aduc reuşite echipei şi să am satisfacţii. Cred că eram într-un top select dacă nu aveam acea pauză de 15 meciuri.

- Cum e echipa înaintea unui meci cu Steaua?
- Am vorbit cu băieţii şi i-am simţit altfel, e clar că un meci cu Steaua generează o altă trăire, o altă pregătire individuală. Să nu uităm că Steaua este cea mai bună echipă din România, ne reprezintă cu cinste în Europa, e liderul la zi în clasament. Ne-am pregătit foarte bine în această săptămînă şi am mare încredere în echipa mea.

- Ce aşteptări aveţi de la această partidă?
- Vreau să fiu bucuros duminică seară la ora 22:00, la finalul partidei. Ne aşteaptă un meci greu, cu o formaţie care înscrie mult şi are jucători talentaţi. Alcătuiesc un lot valoros, reprezintă România şi au cei mai mulţi jucători convocaţi la echipa naţională. Sper ca prin evoluţia noastră să ne ridicăm la nivelul campioanei şi să facem un meci frumos.

Meciurile lui Pustai în Liga 1
Gaz Metan Mediaş 155
Pandurii Tg. Jiu 43
ASA Tg. Mureş 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
vipnico
vipnico  •  26 Octombrie 2014, 09:04

Daca vrei sa fi tratat ca un VIP de catre 10 domnisoare te asteptam la www.vip-zone.ro/. Suntem tinere, frumoase, fara inhibitii, vesele, foarte talentate si abia asteptam sa iti demonstram toate acestea! Te asteptam la noi, sau daca vrei, te putem vizita acasa sau in camera de hotel! O sa iti placa! ;)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 02:44
Postat de transylvaniawolf pe 25 Octombrie 2014, 21:40

Adevarat ca domnul Pustai e un om cu bun simt,si ca fotbalul romanesc duce o mare lipsa de asa oameni.Si eu ca muresean as dorii ca ASA sa castige meciul cu Steaua.

da, e un antrenor cu mult caracter si cu mult profesionalism. imi place.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 02:44

bravo, felicitari si la cat mai multe.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează