FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Interviu EXCLUSIV » Ionuţ Negoiţă dă cărţile pe faţă în scandalul Rotariu: "S-au spus multe minciuni! Dinamo merge înainte, cu sau fără Dorin"

Articol de - Publicat marti, 29 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 29 aprilie 2014 14:25

Acţionarul principal al roş-albilor explică situaţia reală în care se află Rotariu şi-l atenţionează pe jucător: "Dinamo merge înainte, cu el sau fără el!"

Ionuţ Negoiţă a oferit un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro, în care a oferit detalii despre situaţia lui Dorin Rotariu. Fotbalistul de 18 ani al "cîinilor" a iscat un scandal afişîndu-se cu apropiaţi ai familiei Reghecampf şi a fost criticat dur de fani.

 

- Cum explicaţi situaţia în care s-a ajuns cu cazul Rotariu?
- S-au spus foarte multe minciuni şi vreau să fie foarte clar: Rotariu a primit şansa să joace în echipa mare a lui Dinamo încă de la vîrsta de 17 ani. A fost susţinut de toată lumea, de la conducere, antrenor, pînă la suporteri care l-au adoptat necondiţionat.

- Totuşi, familia acuză că jucătorul nu a beneficiat de condiţii bune la Dinamo?
- Lucrurile sînt foarte clare: Rotariu, la fel ca toţi ceilalţi jucatori de la Dinamo a beneficiat de condiţii unice în Liga 1. Adică: pînă cînd am finalizat un complex residenţial în care s-au mutat, acesta a stat într-un hotel de patru stele, cu absolut toate facilităţile incluse: masa, sală de forţă, SPA, etc…

- Asta în trecut, dar în prezent?
- De cîteva luni de zile Rotariu a primit de la club un apartament, ca şi ceilalţi colegi ai lui. Cu tot ce are nevoie inclus deasemenea. Foarte important de reţinut: a primit acest apartament, înainte să intre peste el soţia antrenorului de la Steaua. Deci povestea că a obţinut aceste lucruri doar pentru ca a fost impresariat de această individă este o minciună grosolană.

"Roti a ajuns într-un anturaj prost"

- Totusi, in aceste conditii, de ce credeti ca relatiile lui Rotariu cu clubul s-au racit?
- Daca vreti o metafora, explicatia este simpla: Rotariu este un copil care a cazut in tentatia de a musca din fructul otravit oferit de sarpe. Bine, a fost si influentat sa faca acest lucru. Si cum l-a muscat lumea lui linistita si frumoasa a fost intoarsa pe dos.

- Am vazut ca-si cauta un alt apartament, oferit de impresara, deci se pare ca ales tabara?
- El nu are ce sa aleaga atunci cind vine vorba de Dinamo. Are contract cu clubul inca cinci ani de zile. Roti este ca un copil rasfatat care ajuns adolescent a intrat intr-un anturaj prost. Astfel ca, peste noapte, anturajul l-a facut sa-si conteste parintii (aici ma refer la Clubul Dinamo), sa nu-i mai placa nimic din ce acestia i-au oferit, sa fie nemultumit de cei care l-au crescut. In viata, acest lucru nu se face, fara ca intreaga poveste sa se intoarca impotriva ta.

"Dinamo merge înainte, cu sau fără Rotariu"

- Totusi, Dinamo nu a gresit fata de Rotariu?
- Dinamo a gresit. Dar nu fata de Rotariu ci fata de ceilalti, sapte – opt jucatori tineri la fel de talentati ca Rotariu pe care ii are in curte. Si a gresit pentru ca nu le-a oferit si acestora sustinerea totala pe care i-a oferit-o lui Rotariu. Din acest punct de vedere va asigur ca vom regla lucrurile.

- Cine pierde si castiga din acest scandal?
- Sa fie clar: Dinamo a crescut de-a lungul timpului sute de jucatori valorosi. Si va mai creste si pe viitor. Chiar in acest moment v-am spus ca la Dinamo sunt opt -noua jucatori tineri extrem de valorosi. Deci, clubul merge inainte, cu sau fara Rotariu. In ceea ce o priveste pe sotia antrenorului Stelei, ea este singura care are de castigat in urma acestui episod. Din nefericire face acest lucru expunindu-l pe acest tinar jucator, sacrificand cariera acestuia din dorinta de preamarire. Singurul care pierde este Dorin Rotariu. Sper ca pina nu va fi prea tarziu, familia lui Rotariu si jucatorul sa-si dea seama de acest lucru.

 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (155)
6.6.6
6.6.6  •  30 Aprilie 2014, 08:11
Postat de vlad57 pe 29 Aprilie 2014, 21:36

Astea sunt cartile pe care le avea Negoiza si pe care le-a dat pe fata? Sorry dar tipul e subtire rau. Vad ca s-a trezit mai repede ofiterul din Anghelache care a realizat in sfarsit ca si el si Neagoitza asta s-au facut de rasul curcilor in circul asta. Gutuva-n Morgen domnilor! Ati fost facuti arsice elegant. Ati pus botul la o lucrare de mare anvergura. Abia acum ati realizat cat de fraieri ati fost? Tarziu frate. Pai il aveti pe pusti pana in 2019 sub contract, si voi va certati pe apartamente? Si tineti partea unor suporteri imbecili in loc sa aveti grija de " bijuteriile" din curte. Profesional amandoi au dovedit ca nu sunt manageri. Nu de ofiteri e nevoie ci de manageri.

ha ha ha stii tu ceva dar degeaba... adica citesti insa de inteles, precum ti-e vorba...de risul curcilor pt ca nu prea ai inteles nimic. data viitoare cind decizi sa o faci pe moralistul inteligent redu numarul de rinduri pe care le scrii... diminuezi ridicolul....

titiduru22
titiduru22  •  30 Aprilie 2014, 03:51

Total de acord cu Negoita !!! Au fost sunt si vor mai fi sute de sperante ca Rotariu asta prin curtea lui Dinamo !!! Isi revine el in urmatorii 5 ani !!!

supersolo
supersolo  •  30 Aprilie 2014, 01:33

Au realizat tarziu cat au pierdut prin acest scandal...daca erau destepti lasau apele sa se limpezeasca ...Rotariu sa-si rupa gatul si sa fie lin de datorii si Ddinamo isi vedea de treaba ...dar asa au starnit reactii , copilul naiv a semnat ce i s-a dat si ce nu i s-a dat...clubul al are la mana pana in 2019...cu Prodanca are contract pana in 2016...deci aveau timp sa se dumireasca ...si de valoare si de intentii si de export a jucatorului....ce ma mir e ca inca nu a scazut cota jucatorului in urma acestui scandal....cotele astea sunt foarte sensibile in fenomen ...

Vezi toate comentariile (155)
Comentează