FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GAZ METAN, LUNI, 19:00, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Interzis şi "bip-ul"! » Rapidiştii au abonamentele suspendate din cauza facturilor neachitate de club

Articol de , - Publicat sambata, 19 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2011 21:36

Din cauza neplăţii, străinilor şi angajaţilor clubului le-au fost restricţionate abonamentele de telefonie mobilă oferite de şefi

De cîteva zile, jucătorii străini şi angajaţii Rapidului pot primi, dar nu mai pot efectua apeluri de pe cartelele oferite de la club! Compania de telefonie mobilă a decis restricţionarea abonamentelor din cauza mai multor facturi pe ultimele luni neachitate.

Este a treia oară în ultimul an şi jumătate cînd alb-vişiniii au surprize cu telefoanele. În ianuarie 2010, conducerea a decis să facă economie şi a modificat abonamentele date de la club. S-a optat pentru cele mai ieftine variante şi fotbaliştii au constatat rapid că nu mai beneficiază de tarifele reduse garantate de precedentele. Apoi, la începutul acestui an, în timp ce se aflau în cantonament în Spania, rapidiştii au constatat că abonamentele de la club le fuseseră tăiate.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
raduku009
raduku009  •  19 Noiembrie 2011, 15:41
Postat de amicu pe 19 Noiembrie 2011, 12:16

de ce le trebuie la toti abonamente decontate de club? Daca nu le convine, sa isi cumpere cartele cu 3000 de minute si au rezolvat problema. Imediat o sa isi deconteze si vinul de la nunta

cred ca in asta consta sponsorizarea de la ARSIS .. in abonamente oferite tuturor angajatiilor :-?? k e prima echipa la care am auzit treaba asta ..

ucluj2011
ucluj2011  •  19 Noiembrie 2011, 15:22

La statutul si ajutorul de care ati beneficiat voi , ORICARE echipa din Rominia putea face performantele voastre. Tineti nasu' mai jos ca va sta mai bine. Mucles.

ucluj2011
ucluj2011  •  19 Noiembrie 2011, 15:21

NickName , Steaua NU are suporteri , are IN CEL MAI BUN CAZ simpatizanti. Steaua are cele mai multe campionate pentru ca a fost cea mai ajutata de comunisti si putea "inregimenta" orice fotbalisti voia de la oricare echipa. Steaua are cel mai ODIOS trecut (SI prezent). Steaua are cel mai mare procentaj de rromi. Ciocul mic ca sunteti ridicoli.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează