FOTBAL  »  Superliga  »  COMISIA JURIDICĂ A LPF

Întoarsă ca la Ploieşti? Comisia Juridică a trimis cazul Rapid la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor

varga si balan
varga si balan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

După ce GSP.ro a anunţat în exclusivitate că Rapid pierde prima rundă din scandalul cu Poli, informaţia a stîrnit un scandal uriaş, George Copos ajungînd val vîrtej în platoul GSP TV pentru a-şi susţine punctul de vedere. Este pentru prima dată în aproape doi ani în care patronul din Grant acceptă invitaţie postului.

Chiar dacă nici după o oră de la izbucnirea scandalului LPF nu avea o poziţie oficială, GSP.ro a aflat că acum Comisia de Disciplină vrea să se spele pe mîini şi a trimis cazul spre judecare Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor.

Atît George Copos, cît şi Marian Iancu sînt siguri că fiecare club are dreptate şi au anunţat că sînt decişi să ajungă pînă la TAS în cazul în care vor pierde la Comisiile din România.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (8)
 •  10 Martie 2010, 20:05

Lui Blackmore Dragul meu drag, nu suntem din aceeasi troaca. Nici macar din aceeasi oala. Dar sincer mi-as dori sa fim din acelasi vas de Jena. Este posibil oare?

 •  10 Martie 2010, 19:31

O comisie care-si deleaga competenta, este incompetenta. Membrii ei cum sunt ? E doar o intrebare retorica. Somn usor!

abanos
abanos  •  10 Martie 2010, 18:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Esti asa cum iti e si numele ales: o iuda. Se pare ca stai mai mult printre olteni, moldoveni si zburatoare. Daca nu-ti place inapoi de unde ai venit si lasa-ne pe noi in pace.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează