FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ, SÎMBĂTĂ, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGI 1, LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Intră "Bombardierul"! » Mihai Teja este hotărît să facă o schimbare în atac în meciul cu U Cluj

Cînd a venit la Dinamo, în ianuarie 2014, Bilinski valora 350.000 de euro. Acum e cotat la 1,1 milioane euro
Cînd a venit la Dinamo, în ianuarie 2014, Bilinski valora 350.000 de euro. Acum e cotat la 1,1 milioane euro

Articol de - Publicat vineri, 27 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 21:17

Cele 5 goluri marcate de polonez în amicalul de acum două zile, cu Înainte Modelu, l-au convins pe Teja să-l titularizeze pe Bilinski contra Universităţii.

Mihai Teja este hotărît să atace jocul de sîmbătă, cu U Cluj, cu o garnitură extrem de ofensivă. Surse autorizate susţin că antrenorul "cîinilor" a fost fermecat de evoluţia lui Kamil Bilinski, 27 de ani, din amicalul cu Înainte Modelu (8-2), cînd polonezul a punctat de 5 ori.

Astfel, Teja, care după meciul de pregătire a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului, este hotărît să înceapă prima partidă de acasă, din acest retur de campionat, cu Kamil în atac, acolo unde nici Marius Niculae, 33 de ani, nu s-a mişcat rău de la revenirea sa în Ştefan Cel Mare.

"Săgeată" este golgeterul din perioada de pregătire şi, mai mult, a marcat golul victoriei în prima etapă a returului, la Galaţi. Astfel, tehnicianul sosit în această iarnă la Dinamo doreşte să îi folosească pe amîndoi încă din primul minut.

Soluţia lui Teja este să îl retragă pe "Săgeată", pe postul de al doilea vîrf, făcîndu-i astfel loc în avanposturi lui Kamil.

Stă Alexe?
Pe cine va sări antrenorul de 36 de ani din schemă pentru a-i face loc lui Bilinski? Cel mai probabil pe Marius Alexe! La Galaţi, Dinamo a început meciul cu linia de trei mijlocaşi ofensivi formată din Rotariu, Alexe şi Grozav.

Deşi nici ceilalţi doi fotbalişti nu au excelat, lui Grozav i se acordă credit pentru că vine după o perioadă mare de repaus şi se consideră că mai are nevoie de timp pentru a-şi intra în formă, iar Roti e principalul jucător pe care conducătorii speră să-l vîndă pe un preţ bun în străinătate.

Astfel, Dorin e forţat în speranţa că va reveni cît mai curînd la forma din urmă cu un an, cînd era golgeterul roş-albilor.

8 goluri în 17 meciuri de Liga 1 a marcat Bilinski pentru Dinamo

5,94 este media notelor GSP primite de Bilinski

Cum ar putea arăta Dinamo cu U Cluj
Naumovski - Fai, Nedelcearu, Bunoza, S. Rodrigues - N. Grigore, Elhamed - D. Rotariu, M. Niculae, Grozav - Bilinski

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Liderii paselor decisive
Surprinzător ţinînd cont de sezonul sub aşteptări, "cîini" au doi dintre primii cei mai buni pasatori la ora actuală din Liga 1! După plecarea lui Sînmărtean la Al Ittihad, Dorin Rotariu a ajuns cel mai bun pasator din campionat, cu 5 assist-uri, poziţie pe care o împarte cu astralul William De Amorim! Roti a pasat decisiv şi la golul lui Marius Niculae în victoria de la Galaţi, 1-0. Locul 3 în topul celor mai buni pasatori este Sergio Rodrigues, noul fundaş stînga al roş-albilor, care are 4 assist-uri.

"În Italia mult tactic, aici mult cu mingea"
Mihai Teja găseşte laude din partea jucătorilor săi. "Îmi plac mult antrenamentele cu el. În Italia aveam foarte multe antrenamente tactice, aici e mai mult cu mingea, ceea ce este important pentru un jucător de fotbal", a spus bosniacul Gordan Bunoza, fost la Pescara. "Cu Mihai Teja am lucrat şi la Petrolul, şi la Astra, mă ştie foarte bine. Unde mă va pune el, acolo voi încerca să dau maximum", a completat Marian Cristescu, mijlocaş care în amicalul cu Modelu, 8-2, a evoluat în spatele vîrfului împins.

Matei şi Lazăr, OK
Cosmin Matei nu doar că a început antrenamentele normale alături de coechipieri, dar poate şi să joace, după ce-a intrat în repriza secundă a amicalului cu Înainte Modelu, 8-2. Mijlocaşul poate fi convocat în lotul pentru meciul cu U Cluj, de mîine seară, Teja va decide astăzi. Vali Lazăr a evoluat şi el în acel meci de verificare şi are şanse mari să fie oprit în lotul de 18.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (88)
zecs93
zecs93  •  28 Februarie 2015, 01:35
Postat de gutza23 pe 27 Februarie 2015, 16:37

lasa-l ma ca nu e decat un copil ret//ard care nu face decat copy paste!!! varianta asta cu serginho pe dreapta si faptu ca e polivalent a sugerat-o mai dev unico am impresia tot pe articolu asta sau pe altul si de aici edeea asta ca pana acum era cu hatem fundas dreapta!!!! daca-l intrebi ce inseamna polivalent nu stie sa-ti raspunda ;)

pai si atunci daca a spuso si bianco ce plm mai scoti capu la lumina, taci si suugggeee incontinuare copil scapat in laturi ce esti, polivalent inseamna ca poate sa joace pe mai multe posturi, iar daca serginho poate juca acolo, de ce sa nu joace bunoza pe stanga unde a jucat in clipu ala FE-NO-ME-NA-L, pentru acest meci pot face un compromis pentru ca bubacar si barboianu sunt suspendati, iar hatem trb sa joace la mijloc cu n.grigore prosteeea, iate de mana cu lapusneanu si internati-va la OBREGIA baah !!!

schickeria
schickeria  •  27 Februarie 2015, 17:15
Postat de mihai231 pe 27 Februarie 2015, 13:49

barboianu si boubacar au cumul de cartonase...probali..machado in locul lui nedelcearu care a si gresit la galati de cateva ori:)

Ónánist ánálfabet prost ca Noaptea Polara :| asa crétin n-am mai vazut de mult pe forumul asta ....

lapusneanul
lapusneanul  •  27 Februarie 2015, 16:59
Postat de gutza23 pe 27 Februarie 2015, 16:45

faci misto acum ??? cum sa aiba 34 de ani

asa a spus el:) plus ca a terminat si o facultate....probabil facultatea de prostologie :)

Vezi toate comentariile (88)
Comentează