FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Invincibil de cînd a preluat Craiova, Sorin Cîrţu anunţă: ”Vrem rezultatul din amicalul cu Pandurii, în campionat, cu Chiajna”

Articol de - Publicat duminica, 12 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 12 octombrie 2014 15:05

Directorul tehnic al oltenilor, Sorin Cîrţu, a fost mulţumit după victoria, 3-0, cu Pandurii, într-un amical, la Severin, dar a încercat să nu se entuziasmeze peste măsură.

Chiar dacă, de cînd a venit la CS Universitatea, alături de Emil Săndoi, formaţia din Bănie e neînvinsă în partidele oficiale şi de verificare, 6 victorii şi o remiză.

"Ne-a interesat foarte mult perioada de pregătire de la Herculane, de aceea am şi mers pe strategia de a juca în amicalul cu Pandurii cu două echipe, una pentru fiecare din reprize. Important e să învingem, acum, în campionat, ne-am dori un rezultat de tipul celui cu gorjenii, duminica viitoare, contra Chiajnei.

Chiar dacă n-ar fi diferenţa asta, esenţial este să ne apropiem cele trei puncte. Va fi un meci foarte greu cu Concordia, dar nimic nu este uşor. Ne pregătim pentru acest calup de 4 partide de campionat, plus jocul de Cupă", a comentat Cîrţu. Echipa se va întoarce astăzi la Craiova, după stagiul de pregătire de la Băile Herculane.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
razvan__fzr
razvan__fzr  •  14 Octombrie 2014, 03:06
Postat de charliebravo pe 13 Octombrie 2014, 10:43

sa va iau neamul in pul @ de clone imputit@ luati-l pe Partu si sandoi si duceti-va pe centura prostituatelor

Sa ma c*c in mormantu tau!

charliebravo
charliebravo  •  13 Octombrie 2014, 10:43

sa va iau neamul in pul @ de clone imputit@ luati-l pe Partu si sandoi si duceti-va pe centura prostituatelor

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Octombrie 2014, 15:34

Unde s doi puterea creste ...Cartu si Sandoi la Nationala ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează