FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Verdict clar al lui Ioan Andone: „Mai conta la Dinamo? Ce să mai joace?”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2021 21:59 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 22:17

Ioan Andone, fost antrenor la Dinamo, a analizat situația „câinilor” și a spus cine este jucătorul de care Flavius Stoican, noul antrenor, trebuie să scape.

„Fălcosul” spune că fundașul dreapta Constantin Nica (28 de ani) nu ar mai trebui ținut la Dinamo, după ce a bifat doar un meci în acest sezon.

Flavius Stoican, primul interviu ca antrenor al „câinilor”: „Nu caut alibiuri, vom salva Dinamo” + ce spune despre Rednic
DINAMO
Flavius Stoican, primul interviu ca antrenor al „câinilor”: „Nu caut alibiuri, vom salva Dinamo” + ce spune despre Rednic

Ioan Andone e sigur: „Ce să mai joace Nica la Dinamo?”

„Erau unii jucători care nu contau. Nica şi nu mai ştiu cine. Conta Nica la Dinamo? Nica a fost la Liga 3, la Voluntari, când eram eu acolo. L-a adus Bergodi la prima echipă. Ce să joace? Nu mai poate. 

Era accidentat. Se antrena două săptămâni, dar a treia se accidenta. Dacă nu mai poate...”, a spus Ioan Andone la TV Telekom Sport.

66 de minutea bifat Nica la Dinamo în acest sezon

Nica a fost prima achiziție a roș-albilor după ridicarea interdicției la transferuri, în această toamnă, fiind liber de contract din iulie 2020,  când a plecat del a Vojvodina (Serbia).  Jucătorul pentru care Dinamo a încasat 1,6 milioane de euro în 2013 de la Atalanta Bergamo se antrena cu Dinamo încă din luna iunie, însă nu a putut fi folosit din cauza embargo-ului pe care roș-albii l-au avut la transferuri.

Crescut de Dinamo și promovat la prima echipă în 2012, Nica nu a rezistat în scurta sa experiență din Serie A, fiind împrumutat la mai multe echipe, până ce contractul i-a expirat. 

Nica nu intra în planurile lui Rednic, iar în ultimele luni, fundașul dreapta crescut la juniorii clubului s-a antrenat separat, împreună cu alți colegi, și urma să se renunțe la el. 

Filip, Matei, Costi Nica, Alin Dudea, Geani Crețu, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu erau jucătorii exilați de Rednic, care însă ar putea fi salvați de Flavius Stoican.

Toți jucătorii sunt egali. Pe mine nu mă interesează nația, cota, toți fotbaliștii trebuie să tragă pentru Dinamo. De la sută la sută în sus. Interesul comun este ca Dinamo să aibă rezultate, să se salveze. 

Ei trebuie să-mi arate pe teren respectul pe care eu îl arăt lor, zi de zi, la antrenamente. Nu trebuie să facă pentru mine, ci pentru fotbal, pentru meseria lor. Iar oamenii îi vor aprecia. Ei joacă fiindcă le place fotbalul, iar oamenii se bucură dacă văd rezultate pozitive

Realitatea este că analizez situația lotului. Împreună cu conducerea, în funcție de bugetul pe care îl avem la dispoziție. O să discut și cu jucătorii, să văd cum gândesc ei 

- Flavius Stoican, antrenor Dinamo, pentru GSP.ro

VIDEO Dragomir despre situația de la Dinamo: „Nu reușești așa, nu le place munca”

Citește și: 

DDB, primul comunicat după „sacrificarea” lui Rednic: „Nu noi l-am demis, rolul nostru e altul” + cum comentează valul de retrageri din proiect

EXCLUSIV Flavius Stoican a început treaba la Dinamo » Discuție de 3 ore cu suporterii: „Îmi asum tot: cine nu-și dă interesul, va fi spectator!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
113492877815998
Vasile Bazil  •  06 Ianuarie 2022, 22:21
Postat de popescu222 pe 23 Decembrie 2021, 22:58

Mie mi-a placut cum s-a miscat Nica in singurul meci in care a jucat. A avut ghinionul sa greseasca la un gol, dar eu in locul lui Stoican i-as mai da o sansa.

Ai dreptate fra, ce stie habarnistul asta de Andone ce trebuie sa joace un fundas ,el a fost tenismen saracul !

creeperno115
creeperno115  •  24 Decembrie 2021, 22:42

In afara de Sorescu, Nica e peste toti jucatorii din lot incercati pe pozitia de fundas dreapta

bjk86
bjk86  •  24 Decembrie 2021, 08:56
Postat de popescu222 pe 23 Decembrie 2021, 22:58

Mie mi-a placut cum s-a miscat Nica in singurul meci in care a jucat. A avut ghinionul sa greseasca la un gol, dar eu in locul lui Stoican i-as mai da o sansa.

Si mie mi-a placut, dar na, trebuia gasit un țap ispasitor..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează