FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, VINERI, ORA 20:30, ANTENA 1

Ioan Andone: "Pentru mine, toţi jucătorii sînt egali! Vreau să-i păstrăm pe toţi, n-am făcut nici o listă"

Ioan Andone
Ioan Andone

Articol de - Publicat miercuri, 04 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 04 mai 2011 13:11

Antrenorul dinamovist Ioan Andone a trecut peste supărarea pricinuită de eşecul de la Mediaş (1-2), care a îndepărtat echipa de podium.

Tehnicianul roş-albilor însă vrea neapărat victoria împotriva unei foste echipe de-ale sale, CFR Cluj, în meciul programat vineri seară, de la 20:20, în direct la Antena 1 şi liveTEXT pe GSP.RO. Pînă atunci a dat asigurări fotbaliştilor că nu face diferenţe între ei.

"Nu sînt de acord cînd se vorbeşte despre tineri şi bătrîni la Dinamo. Ne-ar face rău o asemenea diferenţiere. Eu, de exemplu, n-am făcut nici o listă, pentru mine toţi jucătorii sînt egali, fie că au mai multă sau mai puţină experienţă. Ne gîndim doar la cum să încheiem mai bine sezonul, fiindcă nu este un an competiţional care să fie mulţumitor.
Trebuie să ne pregătim pentru ediţia care va urma, avem o revanşă de luat. Nu am stabilit nici data cantonamentelor, tocmai fiindcă vreau să vedem pe ce loc terminăm anul. Îi vreau pe băieţi capacitaţi la maximum doar pe muncă, pe antrenamente, pe meciuri", a declarat Andone pentru GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dreamer123
dreamer123  •  05 Mai 2011, 01:21

de aia nu joaca danciu, ca nu se vorbeste de tineri si batrani ? Atunci tu te poti numi un antrenor Tanar ? adus din spania bataie de joc...poate nu ai tu nimic cu el...altcineva face echipa...prtnii stiu de ce...

fl0rin.m
fl0rin.m  •  04 Mai 2011, 15:17

ce bazaconie! nu am fost noi fotbalisti de meserie, dar nici asa prosti cum ne crede nu sintem. cit de slab sa fie GAMAN la antrenament sa nu poata fi tiltular in locul lui MOTI care ne-a mincat nenumarate meciuri? unde e egalitatea? ce sanse egale a avut PAUN? cite sanse a avut BAKAJ sa joace pe postul lui obisnuit? ce sanse a avut STANESCU? unde e sansa egala la GAMAN/BARBOIANU cu MOTI/GRIGORE ? SI GINDITI-VA CA SE INTOARCE SCARLATACHE !!!!!

aldo_m
aldo_m  •  04 Mai 2011, 13:35

cand vad ca moti e titular SANT SIGUR CA DE LANGA VOM PRIMI GOL revedeti toate meciurile si CALCULATI CATE PUNCTE AM PIERDUT DATORITA LUI ANDO CU MOTI TITULAR ,pai saracul moti n-a putut sa fie TITULAR IN B -ITALIAN SI NOI VREM SA LUAM CAMPIONATUL CU EL , pe danciu MARELE BONETI L-A TRIMIS IN CHINA -si boneti a lasat echipa pe locul doi a venit talnar si ne-a dus pe 5 - asta da mare performanta cu un fost dinamovist ,tudor e cel mai corupt arbitru dara la tv toti spun ca e bun asa si cu moti al nostru e bun spun necunoscatori sau rauvoitori ,ando trebuie sa te controlezi grabnic ca faci numai GRESELI SI CULMEA E CA PERSISTI IN ELE

Vezi toate comentariile (4)
Comentează