FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 2-2

Ioan Becali dă de pămînt cu Dinamo: ”Nu poate să stea în ghete. Tameş aleargă mai bine pe bicicletă”

Dinamo - U Cluj 2-2 foto: Raed Krishan
Dinamo - U Cluj 2-2 foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 00:13

Ioan Becali a comentat evoluţia dinamoviştilor pe care au avut-o în meciul cu U Cluj, meci încheiat la egalitate, 2-2. Fostul impresar a fost foarte dur cu privire la jocul arătat de elevii lui Dario Bonetti.

Citeşte şi: VIDEO Dinamo - U Cluj 2-2. "Claugol" şi "Prinţul" îşi îngroapă fosta echipă

Dinamo a jucat în aceeaşi notă în care ne-a obişnuit în ultimele şase-şapte etape, fără pressing, fără viziune. E o confuzie de schimbări. Dinamo nu joacă fotbal, Dinamo nu a făcut pregătire de iarnă, Dinamo nu poate să stea în ghete şi în picioare, nu poate să lege nimic. Tameş aleargă mai bine pe bicicletă dimineaţa decît pe teren”, a declarat Ioan Becali la GSP TV.

”Au fost prea mulţumiţi că sînt pe primul loc, nu se gîndeau că pot ajunge acolo. Nu putem da vina pe antrenori. Dinamo nu e o echipă. Şi pe Steaua o văd mai bine decît pe Dinamo. Vaslui şi Rapid sînt favorite la titlu”, a adăugat fostul impresar.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
ionut.07
ionut.07  •  03 Mai 2012, 11:47
Postat de redbuldog pe 03 Mai 2012, 10:16

Da lasha ba ,,penale" ca joaca oamenii tai..Moti,Scarla,Pulhac,Cap de Zmeu,Platini si Danciu ce sa mai spunem,ne pregatim 100 de ani pentru ,,sampions liga"!Pana NU pleaca alde bade@bhorcea@savu @fekalyoti nu vedem performante la clubul asta!

Cu exceptia a 5-6 jucatori (Niculae, Alexe, Kone, Tucudean, Matei si Balgradean)plus Stratila si Curtean, care ar cam trebui, in mod normal, sa fie rezerva, niciun jucator nu merita sa joace la Dinamo. Rus nu stie sa loveasca mingea, pentru Scarlatache joaca taica-su, Moti face aproape un deceniu de cand e la Dinamo si nu joaca nimic. Trebuie o intinirere a echipei, alte 3-4 achizitii, plus Bakaj si Musat, care-ar trebui sa revina Cat despre conducere, nici acolo nu e unitate. Sunt clar 2 tabere. O solutie ar fi sa plece Borcea, care este sluga si lingaul clanului Becali.

redbuldog
redbuldog  •  03 Mai 2012, 10:16

Da lasha ba ,,penale" ca joaca oamenii tai..Moti,Scarla,Pulhac,Cap de Zmeu,Platini si Danciu ce sa mai spunem,ne pregatim 100 de ani pentru ,,sampions liga"!Pana NU pleaca alde bade@bhorcea@savu @fekalyoti nu vedem performante la clubul asta!

breitner
breitner  •  03 Mai 2012, 07:41

cu moti si rus care nu stiu sa dea o pasa, cu pulhac si scarlatache care nici in divizia a 2 a n-ar fi titulari, (si lista ar putea continua) ce pretentii sa ai la primul loc? iar despre ion fecala numai de bine : sa-i mearga in afaceri exact cat de bine joaca fotbal stratila!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează