FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR INTERIMAR

Ionel Dănciulescu despre culisele numirii sale ca «principal» la Dinamo: "Eu nu am vrut să fiu antrenor!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 20:13

Antrenor interimar la Dinamo, Ionel Dănciulescu spune că doreşte să ajute clubul din orice postură şi că nu este deranjat de speculaţiile în legătură cu tehnicianul care va prelua echipa din 2015.
"Eu nu am vrut să fiu antrenor, nu am tînjit după funcţia de «principal» la Dinamo. A fost o situaţie de criză, am rămas descoperiţi, iar oamenii din conducere m-au întrebat dacă sînt dispus să iau echipa temporar. Eu am luat-o din dorinţa de a face bine şi de a ajuta clubul. Nu sînt antrenor, nu am licenţă, fac cursurile şcolii de antrenori, care durează foarte mult, 2 ani de zile. Nu e nici o umilinţă pentru mine că acum sînt trecut pe foaia de joc kinetoterapeut ca să pot sta pe bancă.

Dacă îmi va plăcea, voi face şi această meserie. Am vrut doar să ajut Dinamo. Eu sînt prieten cu Flavius Stoican, vorbesc mereu cu el. Nu m-am pus eu, n-am vrut să fiu antrenor. Să lăsăm să treacă meciurile acestea care mai sînt de jucat şi vom vedea ce va fi. Chiar dacă eu nu voi mai fi antrenor, voi fi de folos în anturajul echipei.  Nu voi fi dezamăgit dacă nu se continuă cu mine. Vreau să ajut acest club din orice postură.

Mircea Rednic poate duce mai departe acest proiect, şi el, şi nea Ando, sînt multe nume pentru viitor", a declarat Dănciulescu la Digisport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (10)
zecs93
zecs93  •  04 Decembrie 2014, 15:32
Postat de diamondline pe 03 Decembrie 2014, 21:53

Rednic nu este dorit de oficialii lui Dinamo; asta este clar; si nu din considerente financiare; ci doar de mentalitate. Cit priveste relatia Rednic-Elton lucrurile's ridicol de simple: cu siguranta Rednic i-ar obliga pe aparatori sa ridice capul din pamint si sa-l "caute" pe Elton cu pasa - si asta TOTDEAUNA!- iar lui Elton doar sa faca ce stie: sa verticalizeze sau sa scoata 1-2 jucatori din joc, dupa care pasa decisiva/sut. Elton -chiar daca nu a stralucit- a avut astfel de sclipiri; dar cu "creierul Barboianu linga el la mijloc (n-am nimic cu el ca fundas dreapta) e greu sa se exprime; la Dinamo in "epoca Stoican" lucrul asta a lipsit cu desavarsire. Elton nu-i d

pai si atunci astea nu merita luati in suturi afara, am vazut si eu la spoooort.ro ca rednic a spus ca sub nicio forma nu a fost problema salariului pentru ca ar antrena si gratis Dinamo ca pentru el Dinamo inseamna altceva nu banii, in plus avea promisiunea acceia ca daca pleaca Borcea,Badea,Turcu de la Dinamo se va intoarce, cum aia 3 sunt istorie trebuia sa-si tina promisiunea dar daca nenorocitii astea 2 de negoita si cu anghelache nu-l aduc, o sa se mai duca fix sulea spataru la meciuri !!!

redbuldog
redbuldog  •  04 Decembrie 2014, 10:48

Dah,iata un om cu bun simt si mare caracter...!Succes in domeniul fotbalistic,indiferent de functia pe care o vei detine Danciule!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  04 Decembrie 2014, 05:37

Asa zisii conducatori au fost nevoiti sa il dea afara pe stoican la cerea speciala a lui don avocado si pentru ca sunt lefteri te-au numit pe tine . Nu m-ar mira sa-ti urmeze Mateut .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează