FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu îşi impulsionează colegii: "Batem Oţelul, Steaua şi înviem!"

Ionel Dănciulescu a marcat cinci goluri în acest sezon, în cele 21 de partide jucate în Liga 1
Ionel Dănciulescu a marcat cinci goluri în acest sezon, în cele 21 de partide jucate în Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 aprilie 2011 20:21

Ionel Dănciulescu (34 de ani) încearcă să le transmită încredere colegilor şi spune că două victorii în următoarele etape ar putea-o aduce pe Dinamo în lupta la vîrf

- Danciu, cum e, ţi-a mai trecut din supărare?
- Lumea trebuie să înţeleagă că eu nu sînt supărat pe Andone, pe şefi, pe colegii mei sau pe suporteri, ci pe anumiţi oameni din afara clubului Dinamo care au vorbit despre mine cu o răutate pe care nu o înţeleg.

- Te afectează atît de mult criticile venite din exterior?
- Nu o să vină nimeni, niciodată, să te pupe, să te ia în braţe, dacă nu ai rezultate. E normal să fii criticat cînd joci mai slab, cum se întîmplă să fii lăudat atunci cînd joci bine şi dai goluri. Dar cînd e vorba de răutate, nu e normal.

- S-a vorbit şi că ai vrea să renunţi la banderola de căpitan...
- Prostii, voi fi căpitanul echipei atît timp cît mi se va încredinţa banderola, iar dacă mi se va retrage nu va fi nici o problemă. Eu joc pentru echipă, sînt altruist şi nu alerg după recorduri. Important e grupul, nu jocul individual.

- Urmează meciuri cu Oţelul şi Steaua, mai speraţi la primele locuri?
- La Galaţi va fi o atmosferă frumoasă, vom juca pe un stadion arhiplin, cu un gazon bun. Ne va fi foarte greu pentru că Oţelul a pierdut în Ghencea şi nu mai vrea să facă paşi greşiţi. Sper să legăm două victorii consecutive întrucît dacă nu învingem la Galaţi, totul e pierdut în lupta pentru primele două locuri. E greu la titlu, pentru că e o distanţă de nouă puncte, iar meciuri sînt din ce în ce mai puţine, dar încă mai sperăm dacă luăm şase puncte în următoarele două partide.


130 de goluri a marcat Ionel Dănciulescu pentru Dinamo, fiind pe locul secund în topul golgeterilor "cîinilor", după Dudu Georgescu (207)

"În Ghencea, la acel 4-2 pentru Dinamo, am marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale mele. Şi acum am tabloul cu acea fază imortalizată şi îmi doresc să batem iar Steaua"
Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

"Ne e greu să ne uităm de jos în sus la clasament. Trebuie să legăm două victorii cu Oţelul şi Steaua, iar apoi, şi cu puţină şansă, să urcăm spre fruntea clasamentului"
Cătălin Munteanu, mijlocaş Dinamo

"Orice e posibil dacă vom bate tot"
Cristi Borcea a anunţat ieri: "Voi sta în permanenţă lîngă echipă în acest final de campionat. Am spus că m-am întors de la Miami ca să cîştigăm tot. Orice e posibil dacă vom cuceri toate punctele, dar nu vorbesc acum de titlu. Marius Stan e amicul meu, dar mergem la Galaţi să batem, fără supărare! Nu mă gîndesc la Steaua, mai avem două meciuri de foc pînă atunci. Putem învinge tot, dacă batem la Galaţi vom avea un supermoral. Nu există o echipă mai bună decît Dinamo în România, aşa că putem avea o serie incredibilă".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
cpt.piratescu
cpt.piratescu  •  16 Aprilie 2011, 10:38
Postat de tatutzu pe 16 Aprilie 2011, 08:20

@cpt.piratescu Pe ce loc suntem? Pe cel de deasupra voastra =)))

aveti 1 gol in plus si o caruta luata , asa ca lauda e cam dejaba. :))

ionjutz
ionjutz  •  16 Aprilie 2011, 10:03

abia astept cupa...campionatul e dus....asa ca ....hai dinamooo sa castigam cupa

tatutzu
tatutzu  •  16 Aprilie 2011, 08:20
Postat de cpt.piratescu pe 15 Aprilie 2011, 05:40

ai ma , tu chiar crezi ce spui ???? Vezi ca Steaua a batut Otelu care este pe primul loc, voi pe ce loc sunteti ?

@cpt.piratescu Pe ce loc suntem? Pe cel de deasupra voastra =)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează