FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu nu se aştepta să fie numit antrenor la Dinamo » Ce plan are pentru restul anului

Articol de - Publicat miercuri, 19 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 noiembrie 2014 13:20

Ionel Dănciulescu a fost numit antrenor principal la Dinamo în urmă cu o săptămînă şi astăzi a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre cum se simte în noua postură şi despre viitorul lui Dinamo.

“A fost o surpriză că am primit şansa asta aşa repede, dar sînt pregătit. Nu sînt stresat. Trebuia să vină şi timpul să fac pasul către antrenorat. Eu încă nu sînt antrenor în acte, mă ocup de echipă alături de Dorin Mateuţ. Cornel Dinu va fi alături de echipă, o să îi ascult sfaturile. Îi mulţumesc lui Flavius Stoican pentru ce a făcut la Dinamo, a pregătit echipa foarte bine. Cunosc bine jucătorii, sînt băieţi de caracter.

Nu avem un număr de puncte impus pentru acest final de an. Important este să terminăm cu bine turul şi să fim o echipă care joacă un fotbal frumos. Nu voi face multe schimbări în formaţie, dar voi aduce mai mulţi jucători de la echipa a doua”, a declarat Ionel Dănciulescu la conferinţa de presă.

Primul meci al lui Danciu-gol ca antrenor va fi cu Gaz Metan, viner 21 noiembrie, ora 20:30, în direct la LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
bazileon
bazileon  •  19 Noiembrie 2014, 18:26

Tin mult la Danciu, fotbalist extraordina, om integru, mare dinamovist etc. Dar asa, deodata, peste noapte, principal la Dinamo? Parca e mai rau decat Hagi la nationala. Doamne-ajuta!

1745flo
1745flo  •  19 Noiembrie 2014, 16:46
Postat de bamse1901 pe 19 Noiembrie 2014, 13:59

cred ca va fi greu Danciule

Mai rau decat cu stoican nu cred ca va fi...

luc11
luc11  •  19 Noiembrie 2014, 15:41

Danciu....fara Barboianu la mijloc si pe Lazar numai in banda sunt primele masuri pe care cred ca ar trebui sa le adopti..si daca ai putea sa debochezi marcatorii...Bilinski, Rotariu, Matei...ar fi extraordinar..in rest cred ca ar trebui formati cativa tineri ca si asa sezonul asta este sacrificat

Vezi toate comentariile (9)
Comentează