FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu şi-a găsit un sprijin important la Dinamo » Cornel Dinu: "Danciu e pariul meu!"

"Procurorul" l-a susţinut întotdeauna pe Dănciulescu, atît în perioada sa de jucător, cît şi după ce Danciu a agăţat ghetele în cui

Articol de - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 00:50

Mister spune că are încredere în antrenorul Dănciulescu şi consideră că Dinamo va cîştiga la Mediaş printr-un joc simplu, dar bine pus la punct, şi prin evitarea gafelor individuale.

Cornel Dinu este în acest moment principalul sfătuitor pe probleme tactice al noului tehnician din Ştefan cel Mare, Ionel Dănciulescu. Mister a acceptat să dezvăluie pentru cititorii Gazetei impresia pe care i-a lăsat-o pînă acum antrenorul Danciu şi în acelaşi timp analizează meciul de diseară, primul din cariera lui Ionel ca "principal".

- Mister, aţi discutat mult în ultima perioadă cu Danciu. Cum îl simţiţi?
- Ionel este stăpîn pe situaţie din punctul de vedere al pregătirii tactice a partidei, dar sigur că are şi emoţii fiind primul său meci ca tehnician. Pot spune că Dănciulescu este pariul meu, cred cu tărie că poate ajunge un antrenor foarte bun. E adevărat că are un handicap prin faptul că pînă acum nu a mai antrenat, dar acest handicap se compensează printr-un avantaj incontestabil. A fost alături de jucători în permanenţă. Practic, cei tineri au crescut lîngă el, iar cu cei exprimentaţi a fost coleg, astfel are o autoritate incontestabilă asupra lotului, ceea ce cîntăreşte enorm.

"Atenţie la Petre şi Llullaku!"

- Căpitanul Lazăr este suspendat. E o pierdere importantă?
- Da, va trebui să improvizeze pe acel post, dar are soluţii şi deja a ales una.

- Despre cine este vorba?
- Nu pot să divulg acest lucru, veţi vedea la ora meciului. Tot ce pot să spun este că am discutat cu Danciu despre asta şi ideea lui mi s-a părut foarte bună.

- Ce medieşeni vi se par periculoşi?
- Consider că ne pot pune probleme Azdren Llullaku, care este un adevărat vitezist, şi mijlocaşul stînga, Ciprian Petre.

"Să joace simplu, fără gafe!"

- Ce trebuie să facă Dinamo pentru a cîştiga?
- Pentru a avea succes în fotbal trebuie să faci maximum trei sau patru lucruri tactice, dar să le faci bine. Nu are rost să filosofezi foarte mult, să te complici. Mă refer la posesie prelungită, mobilitatea blocului central şi lansarea pe culoare a jucătorilor noştri care au o viteză de reacţie foarte bună. După părerea mea, problema cea mai importantă care se pune este evitarea gafelor.

- Să înţeleg că mizaţi pe victoria "cîinilor"?
- Dacă jucătorii vor respecta cu stricteţe ce le cere Dănciulescu, sigur vor cîştiga. Bineînţeles, în fotbal întotdeauna este nevoie şi de puţin noroc.

2 campionate şi 2 Cupe ale României a cîştigat Cornel Dinu ca antrenor, toate cu Dinamo

"Sînt de apreciat eforturile conducerii de a scoate echipa din insolvenţă într-un timp foarte scurt. Drumul acesta trebuie acceptat şi parcurs fără schimbări radicale, cum ar fi o nouă schimbare a antrenorului, care ar bulversa echipa" (Cornel Dinu)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
1745flo
1745flo  •  21 Noiembrie 2014, 19:37
Postat de hefaiston pe 21 Noiembrie 2014, 10:34

Pentru cei care tot spun ca Dinu are un caracter indoielnic, iata inca o dovada ca trebuie sa inceteze cu mizeriile lor. La momentul unui debut in meseria de antrenor, Cornal Dinu isi arata sprijinul fata de Danciu. Bafta Danciule, nu conteaza ca ai fost stelist si acum esti dinamovist, conteaza ca mereu ti-ai facut meseria cu profesionalism. Succes Danciu, Respect, Mister!

Si HAI DINAMO!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Noiembrie 2014, 11:51
Postat de hefaiston pe 21 Noiembrie 2014, 10:34

Pentru cei care tot spun ca Dinu are un caracter indoielnic, iata inca o dovada ca trebuie sa inceteze cu mizeriile lor. La momentul unui debut in meseria de antrenor, Cornal Dinu isi arata sprijinul fata de Danciu. Bafta Danciule, nu conteaza ca ai fost stelist si acum esti dinamovist, conteaza ca mereu ti-ai facut meseria cu profesionalism. Succes Danciu, Respect, Mister!

absolut incontestabil. cei la care te referi sunt fie ignoranti, fie rauvoitori.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Noiembrie 2014, 11:49
Postat de dinamo..mania pe 21 Noiembrie 2014, 11:34

am ras cu lacrimi :))))

dati-i ma Raporttari la asta cu saloanele lui, poate scapam dracului de spamurile lui.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează