FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Iordănescu îl critică pe unul dintre remarcaţii lui MM: "Nu m-a convins"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 23 aprilie 2013 17:32

Fostul mare antrenor, Anghel Iordănescu, nu crede că Steaua trebuie criticată după ultimele rezultate, concentrarea fiind alta, acum, cînd toată lumea ştie că sezonul este terminat.  "Tata Puiu" are însă cîteva reproşuri pentru Andrei Prepeliţă.

Jucătorul a fost folosit aseară ca fundaş dreapta, post care nu este pe placul lui. Deşi a fost unul dintre remarcaţii lui MM, Angel Iordănescu nu îl vede ca pe un jucător pe care Steaua să se mai poată baza. "Tătă, Prepe şi Lukasz au fost extraordinari şi aşa am mai făcut un pas spre 24", a scris Mihai Stoica pe pagina sa de facebook.

"Prepeliţă are calităţi foarte bune, însă, pe mine, ca suporter al Stelei, nu m-a convins. Nu ştiu ce s-a întîmplat cu el. A venit de la o echipă de provincie ca un lider, însă nu m-a convins", a spus Anghel Iordănescu la Fotbal Club de la DigiSport.

 

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
tigruzzu
tigruzzu  •  24 Aprilie 2013, 05:53

Chiricheș, cu cornul = autogol!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Aprilie 2013, 20:09

Mai degraba am incredere in ce spune imperator decat in batranul acesta care a iesit demult din circuit ...

lollol
lollol  •  23 Aprilie 2013, 19:32
Postat de iulian099 pe 23 Aprilie 2013, 19:09

La echipele mari se practica si un fundas central tehnic pe langa unul masiv si rudimentar din punct de vedere tehnic. Szukala nu poate sa porneasca actiunea de atac, szukala cand e sub presiune ii da mingea lui Chiriches iar la tacklinguri Chiriches e cel mai bun din liga 1, daca tot vroiai ceva specific unui fundas central specific.

da...incredibil dar adevarat ... dar fundasii centrali cand vin atacantii la presing (sunt sub presiune) mai paseaza intre ei!!nu se intampla numai la steaua si nu e cine stie ce performanta :)))))))))...ca lu kirikesh ii mai iese si un dribling in mediocra spre foarte proasta liga 1 e altceva...daca merge in germania sau anglia si incearca giumbuslucurile astea cand se intrerupe jocu' aterizeaza direct pe banca :))))))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează