FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Iovov nu s-a mai antrenat azi cu Levski! Transferul la Steaua e din ce în ce mai aproape

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2010 00:00

Atacantul lui Levski Sofia Hristo Iovov nu s-a antrenat astăzi alături de coechipierii săi, alimentînd informaţiile conform cărora ar fi la un pas de transferul la Steaua.

Chiar dacă oficialii grupării din capitala Bulgariei au anunţat ieri că jucătorul a fost la Bucureşti doar pentru a-l revedea pe Mihai Stoichiţă, lucrurile par să nu stea întocmai aşa. Iovov nu s-a antrenat în această dimineaţă, iar motivul imvocat de stafful tehnic al lui Levski este acela că atacantul ar fi menajat din cauza unei răceli.

Atît patronul Stelei, Gigi Becali, cît şi Mihai Stoichiţă, au lăsat să se înţeleagă în ultimele zile că mutarea este la un pas de realizare, mai ales după ce condiţiile impuse de Iovov au fost acceptate aproape în totalitate.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (18)
 •  09 Ianuarie 2010, 13:43

Asteptati sa vedeti cum va juca la Steaua si dupa aceea comentati.Asa a patit si Kapetanos cand a venit la Steaua.Numai comentarii impotriva lui(ca e o nulitate)si acum este cel mai bun atacant al nostru.Asa ca aveti rabdare sa il vedeti cum joaca.HAI STEAUA!! FORTZA STEAUA!!!

 •  09 Ianuarie 2010, 13:12
Postat de dinamu pe 09 Ianuarie 2010, 13:01

=))

D CISSE,C RONALDO,L MESSI,S ETO,Z IBRAHIMOVIC,H KEWEL,M BAROS,R CARLOS,P CECH LA DINAMO

 •  09 Ianuarie 2010, 13:09

E KONE,O VIERA,A ABIODUN,M AXENTE,C TATARUSANU,C TANASE,C DEAC,G MURESAN,C PANIN,C BUD,L TRAORE,Y KONE,M BILASCO,D VARGA,T BALAN,B FERNANDES,P BRANDAN,I APOSTOL,M ONOFRAS,M BORNESCU,HELDER,O HEREA,C CESINHA,J SPADACIO,A IONITA,L RADUTA,S SBURLEA,M ROMAN,D COMAN,C PANTILIMON,A BOURCEANU,H CHIACU,A CURTEAN,G BUCUR,W PARKS,WESLEY,ERIC,F COSTEA,M COSTEA LA DINAMO

Vezi toate comentariile (18)
Comentează