FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-2

Isăilă acuză arbitrajul: "Ne-au tîlhărit!" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

"Principalul" Braşovului, Daniel Isăilă, a făcut praf după meci brigada de arbitri condusă de Ovidiu Haţegan.

Chiar dacă dinamoviştilor le-a fost refuzat un penalty în minutul 5, braşovenii au fost mai virulenţi decît adversarii la adresa manierei de arbitraj.

Antrenorul Daniel Isăilă a comparat prestaţia brigăzii lui Haţegan cu o tîlhărie. "Mă simt frustrat, a fost ca şi cum nişte hoţi mi-au spart casa şi mi-au furat toată mobila, tot ce era de valoare. Haţegan şi ai lui au venit cu tentă clară", a început "principalul" gazdelor. " Dinamo a beneficiat de un penalty inventat, Moţi a fost iertat de eliminare, Lamine a luat <roşu> gratuit, iar la golul doi al lor lovitura liberă a fost executată cînd arbitrul număra distanţa unde trebuia să stea zidul" sînt fazele pe care Isăilă le impută arbitrilor.

"Asistentul mi-a zis în minutul 2 că voi fi eliminat dacă protestez şi-atunci mi-am dat seama ce va urma"
Daniel Isăilă, antrenor FC Braşov

"Arbitrajul ne-a dezavantajat. Nu se poate aşa ceva! Prea multe decizii în defavoarea noastră"
Nuno Viveiros, mijlocaş FC Braşov

"Dinamoviştii au ajuns la poartă după ce am rămas noi în zece! A fost frustrant să pierdem, nu am fost lăsaţi să cîştigăm!"
Alexandru Chipciu, mijlocaş FC Braşov

Scandal în vestiar
După ce pe teren, în timpul meciului, a avut ceva de reproşat lui Rubio şi lui Mărgăritescu, la finalul partidei N'Doye a intrat val vîrtej în vestiar. Africanul a început să le reproşeze pe un ton ridicat colegilor din apărare faze din timpul partidei, apoi a plecat nervos, refuzînd să dea declaraţii jurnaliştilor.

"La faza penaltyului am fost tras, altfel n-aş fi căzut. Mingea m-a atins în şold, nu am preluat cu mîna!"
Liviu Ganea, atacant Dinamo

"La Dinamo problemele vin din cauza fazei de apărare, dar şi a liniei de mijloc, care nu a opus nici urmă de rezistenţă la Braşov! Să fim serioşi, ce mijlocaşi are Dinamo?"
Ilie Balaci, fost internaţional

"E totuşi un punct cîştigat, important e că n-am pierdut şi că am revenit. Şi noi am putea acuza arbitrajul. Sper să reuşim cu Vasluiul să luăm toate punctele"
Andrei Cristea, atacant Dinamo

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
claudiano
claudiano  •  14 Septembrie 2010, 02:11

baa mergeti si comentati pentru clubul vostru nesimtitilor voi astia de la dinamo traiti numai din pomana ajutati de arbitri si spaga...hategane la jilava cu tn hotule...cat traieste mafia in fotbalul rom tot asa va fi...fotbalul rom e la pamant...

gabideutsch
gabideutsch  •  13 Septembrie 2010, 16:35

trebuia sa zica si el ceva ca nu-l cunoaste nimeni nici ca antrenor si nici ca jucator

octagon
octagon  •  13 Septembrie 2010, 15:44

ce ma ca dinamo a fost dezavantajata,rusine arbitrilor din romania,oricum am jucat foarte prost aseara cu un om in plus nu am fost in stare sa castigam ,penibi mufete,esti pe langa in lagatura cu fotbalul

Vezi toate comentariile (24)
Comentează