FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Italianul care a dus Steaua în Champions League e "personajul zilei" în Italia » Piovaccari: "Nu vreau acasă! Mi-e bine aici!"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 29 august 2013 16:26

Atacantul care a renăscut la Steaua, Federico Piovaccari, este personajul zilei în Gazzetta dello Sport.

Vîrful echipei din Ghencea a fost intervievat de jurnaliştii italieni, care au numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

"E italian, nu a jucat nici un minut în Serie A, dar are deja 3 goluri în Champions League. Soarta ciudată pe care a avut-o bombardierul care trăieşte un vis la Steaua", au scris italienii.

Apoi italienii îi prezintă cariera lui Piovaccari şi scriu despre mutarea în România: "A ales să vină alături de soţie şi cei doi copii ai săi în România, unde trăieşte un vis la echipa roş-albastră (campioană a Europei în 1986), calificîndu-se în Champions League".

Întrebat dacă s-ar întoarce în Italia şi dacă ar dori să întîlnească în Champions League o echipă din ţara sa, Piovaccari a dat un răspuns surprinzător:

"Italia? De ce? Mi-e foarte bine la Steaua. Sincer să fiu nu m-am uitat după Juve sau Milan, m-am orientat după Real, Barcelona, Manchester şi Bayern. E un vis! Dacă aş putea alege, aş vrea pe Nou Camp", a spus Piovaccari.

Italianul are cuvinte de laudă pentru România: "Am schimbat multe echipe, dar acum Steaua m-a vrut foarte mult. E un club de mare tradiţie.

Îmi place în Bucureşti, e un oraş foarte frumos. Pentru copii am găsit o şcoală italiană. Nu ştiu dacă aş reveni în Italia.

Mă simt bine aici, am aproape 30 de ani, iar această vîrstă în Italia este văzută altfel. Eşti considerat un fotbalist expirat".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (103)
panion44
panion44  •  30 August 2013, 17:58
Postat de behaitoarea_woody_reloaded pe 29 August 2013, 17:26

Pentru ca sunt mai interesant ca Piovaccari :))))))))))))))

dar ce esti kurva iti vinzi serviciile...esti doar un superidiot si hater pe deasupra

panion44
panion44  •  30 August 2013, 17:53
Postat de behaitoarea_woody_reloaded pe 29 August 2013, 17:02

Baietel...data viitoare vei tine minte...ca nu stai de vorba cu un manelist de asta fara BAC luat. Eu n-am trecut prin scoala ca Voda prin Loboda...ca voi.

oftica tot la scoala ai invatat-o...hahahaha

panion44
panion44  •  30 August 2013, 17:52
Postat de behaitoarea_woody_reloaded pe 29 August 2013, 17:02

Baietel...data viitoare vei tine minte...ca nu stai de vorba cu un manelist de asta fara BAC luat. Eu n-am trecut prin scoala ca Voda prin Loboda...ca voi.

comentariile tale spun altceva..ca esti redus rau de tot si mai esti si ofticat...

Vezi toate comentariile (103)
Comentează