FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mesaj de suflet la despărțirea de Dinamo: „Eu, unul, îi voi susține în continuare, nu am vrut răul. Sunt convins că echipa va fi în Liga 1 și la anul”

Mesaj de suflet la despărțirea de Dinamo: ”Eu, unul, îi voi susține în continuare, nu am vrut răul. Sunt convins că va fi în Liga 1 și la anul”
Mesaj de suflet la despărțirea de Dinamo: ”Eu, unul, îi voi susține în continuare, nu am vrut răul. Sunt convins că va fi în Liga 1 și la anul”

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 16:22 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 17:05

Iulian Roșu, 29 de ani, le-a transmis un mesaj fanilor lui Dinamo astăzi, la despărțire. Suporterii au apreciat perioada petrecută în alb-roșu a mijlocașului.

Dinamo a oficializat astăzi despărțirea de mijlocașul Iulian Roșu (29 de ani), jucător care a avut o contribuție importantă în sezonul trecut, la finele căruia echipa a promovat în Liga 1. Tocmai de aceea mai multe grupuri de suporteri dinamoviști i-au transmis mesaje de bine fotbalistului, astăzi, după oficializarea despărțirii.

Marius Șumudică a dezvăluit pentru GSP.ro dialogul pe care l-a avut cu Recep Tayyip Erdogan: „Păreai mai gras”
GAZIANTEP
Marius Șumudică a dezvăluit pentru GSP.ro dialogul pe care l-a avut cu Recep Tayyip Erdogan: „Păreai mai gras”

Iulian Roșu antrenamente înaintea zorilor în 2024!

În acest sezon, al revenirii ”câinilor” în primul eșalon, fotbalistul a adunat doar 10 apariții. Apoi, a apărut un scurtcircuit între el și conducere, după care s-a ajuns la situația ca mijlocașul să reclame clubul la Comisii pentru tratamentul aplicat la începutul lui 2024.

Odată cu „încetarea raporturilor contractuale de comun acord”, Dinamo a anunțat și „stingerea litigiilor între părți, pe cale amiabilă”.

6goluri și 4 assist-uri a adunat Iulian Roșu la Dinamo în ediția precedentă în 22 de meciuri

Iulian Roșu o reclamase pe Dinamo la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor, acuzând că a fost exclus abuziv din lotul primei echipe. Clubul a riscat să primească interdicție la transferuri.

„M-au exclus din lotul echipei și m-au trimis să mă antrenez singur, de la ora 07:00 dimineața, când nici nu răsărise soarele, doar cu «Oneață» Augustin, antrenorul secund și cu un fizioterapeut. Nu m-am dus acolo. Erau abuzive. Le-am cerut să mă reintegreze în lotul echipei.

Le-am spus în toate discuțiile că vreau să găsesc ceva, apoi plec. Le-am zis că renunț la interdicție, dar să mă lase liber”, susținea fotbalistul zilele trecute într-o intervenție pentru Gazeta Sporturilor.

Aventura mea la Dinamo se oprește aici și mă bucur pentru dialogul constructiv pe care l-am avut în ultimele zile cu oficialii clubului. Am trăit momente unice alături de suporteri și nu voi uita niciodată această perioadă. Sunt bucuros că am pus umărul la revenirea echipei în prima ligă. Mulțumesc pentru șansa de a juca pentru această echipă frumoasă!
Mesajul lui Iulian Roșu, azi, pe rețelele de socializare ale clubului, la despărțire

Iulian Roșu a explicat fanilor dinamoviști la despărțire: ”N-am avut niciodată intenția de a face rău”

Jucătorul a decis să rupă angajamentul cu Dinamo, va vedea zilele următoare ce opțiune va alege în privința echipei pe care o va reprezenta.

”Mă bucur că am găsit o soluție împreună cu clubul, așa cum este și normal. Sunt un om cu care se poate discuta și nu am avut niciodată intenția de a face rău.

Le mulțumesc suporterilor pentru susținerea din toată perioada petrecută aici, fără ei, Dinamo nu mai exista. Le urez sănătate ”câinilor” și sunt convins că Dinamo va fi în Liga 1 și la anul. Eu, unul, voi susține Dinamo în continuare”, a declarat Iulian Roșu pentru GSP.ro.

VIDEO FARUL - DINAMO 0-2 / Dani Iglesias, după bucuros de jocul echipei sale: „Astăzi am jucat precum o echipă”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Dragoș Iancu, rupt de Țicu, trebuie să mai aibă răbdare la revenire: „Nu mi-e frică, nu mă feresc, sunt gata oricând!”. N-a dat ochii cu cel care l-a trimis pe tușă de 6 luni

Dinamo victorie importantă în tentativa de a ieși din insolvență în 2024 » Decizia judecătorului sindic

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
creeperno534
creeperno534  •  13 Februarie 2024, 22:43

Succes!

jony1973
jony1973  •  13 Februarie 2024, 18:39

Mulțumim! Ai avut o contribuție importanta la revenirea rapida a echipei în prima liga.

kordell
kordell  •  13 Februarie 2024, 17:48

Succes in continuare Iuliane !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează