FOTBAL  »  Superliga  »  URZICENI

Jucătorii de la CS Ineu îi provoacă pe ialomiţeni: "Hai să vă pregătim pentru Liverpool" :D

Iulian Apostol
Iulian Apostol

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2010 00:00

O formaţia din Liga a III-a a decis să-i provoace pe ialomiţenii de la Unirea Urziceni la o partidă amicală chiar înaintea disputei pe care elevii lui Ronny Levy o vor disputa în faţa englezilor de la Liverpool, în Europa League, prima manşă urmînd să se dispute în deplasare pe data de 18 februarie 2010.

Inedita propunere din partea echipei CS Ineu, sosită în urmă cu cîteva zile, vine ca urmare a faptului că fotbaliştii din Liga a III-a au primit de la „cormorani“ un rînd de echipament original al lui Liverpool şi de care jucătorii formaţiei din cel de-al treilea eşalon sînt foarte mîndri.

"Îi provocăm pe cei de la Urziceni la un amical, pentru a se obişnui cu echipamentul lui Liverpool. De asemenea, noi sperăm să extindem colaborarea cu gruparea engleză, poate le dăm ceva jucători" a declarat, glumind, Cristian Irimia, portarul şi antrenorul secund al echipei din Ineu.

Oficialii formaţiei campioane n-au acceptat încă propunerea şi, din cîte se pare, din cauza programului foarte încărcat al Unirii nici nu o vor putea face.

Elevii lui Ronny Levy vor disputa mîine, de la 14:45, primul amical din al doilea stagiu de pregătire din Antalya. Ialomiţenii se vor întîlni cu slovenii de la FC Koper.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
 •  29 Ianuarie 2010, 22:18

Haideti mai ialomitenilor, faceti un amicall cu ei, se lasa cu mancare buna dupa meci. Ineuanii sunt ospitalieri... ;)

 •  29 Ianuarie 2010, 20:11

Daca cei de la CS Ineu nu isi dau autogol ..cred ca scot egal....hahaha

 •  29 Ianuarie 2010, 18:16

fortza LUPILOR!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează