FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii dinamovişti au fost în vizită la şcoala unde a învăţat Reghe » "Laur ţinea cu Dinamo cînd era mic"

Copiii au fost suporteri înfocați pentru o oră de Dinamo // Foto: fcdinamo.ro +5   FOTO
Copiii au fost suporteri înfocați pentru o oră de Dinamo // Foto: fcdinamo.ro

Articol de - Publicat sambata, 15 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 februarie 2014 23:53

”Cîinii” au vizitat ieri Şcoala numărul 24, de peste drum de stadionul propriu, au jucat fotbal cu elevii şi s-au distrat cu cei mici.

Dinamoviştii s-au întors la şcoală. "Cîinii" au continuat programul "Ora de Dinamo", vizitînd ieri Şcoala nr. 24, situată chiar vizavi de arena din Ştefan cel Mare. Roş-albii au împărţit timp de mai bine de-o oră autografe, poze, zîmbete, iar cîţiva dintre ei au încins un meci de fotbal în sala de sport cu puştii din clasele I-IV.

Nu se ştie dacă a fost meci strategic, dar copiii au făcut partida vieţii lor, reuşind să le ţină piept lui Ţucudean, Rotariu şi Filip, scor final 2-2! George a marcat o dublă, savurînd cu entuziasm fiecare gol, de parcă era în finala Champions League.

Amintiri din şcoală
Elevii le-au readus aminte ieri "cîinilor" de momentele cînd ei erau la şcoală. "Îmi plăceau istoria, geografia şi matematica. Amintirile din şcoală nu se uită niciodată, atunci a fost cea mai frumoasă perioadă a copilăriei", a spus Dănciulescu. "În clasele a XI-a şi-a XII-a nu prea ajungeam la şcoală, eram cu fotbalul. Cînd mergeam, luam note în două luni cît pentru tot anul. Aveam note bune. Tata mi-a zis nici să fiu ultimul din clasă, nici doctor să mă fac".

E şcoala unde a învăţat Reghe!
La Şcoala numărul 24 a învăţat şi actualul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf. Tehnicianul roş-albaştrilor era un simpatizant al dinamoviştilor, în copilărie, conform apropiaţilor săi.

"Cînd eram mic, mai mergeam cu şcoala să vedem fotbaliştii, nu veneau ei la noi. Ţin minte că îmi doream autografele tuturor, iar primul pe care am reuşit să-l iau a fost de la Gică Craioveanu" ( Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"O nebunie frumoasă într-o şcoală alb-roşie. Ne place să socializăm cu cei mici" (Ionel Dănciulescu, team-manager Dinamo)

"Cred că i-am dat unui copil autograf de vreo şapte ori! O acţiune extraordinară, sper să mai vizităm şi alte şcoli" (George Ţucudean, atacant Dinamo)

"În şcoala asta, am prins clasele lui Cătălin Hîldan şi Marius Alexe. Ultimul era un elev foarte bun, cam zburdalnic. Mulţumim dinamoviştilor că-i încurajează pe copii să facă sport" (Mariana Mălureanu, directoare Şcoala nr. 24)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Regretă Naţional Arena
De Mărţişor, Steaua - Dinamo se va disputa în Ghencea. "Nu ştiu cîţi spectatori vor veni la România - Argentina, dar un Derby de România umplea Naţional Arena", a comentat Dănciulescu. "Pe Naţional Arena ar fi venit 5.000, poate 10.000 de suporteri ai noştri, dar sînt sigur că le vom simţi prezenţa şi-n Ghencea", a declarat Stoican.

"Avem şansă mare cu Steaua"
Ionuţ Negoiţă nu este impresionat de transferurile Stelei: "Sînmărtean nu este neapărat un atu pentru echipa lui, dar nu vreau să comentez mai mult. Rivala noastră are experienţă, noi entuziasm, avem o şansă mare în duelul direct. Era bine dacă jucam derby-ul pe Naţional Arena. N-ar fi fost rău să jucăm şi pe Cluj Arena, dar ar fi păcat pentru suporteri. Se vor juca doar 4-5 meciuri pe Naţional Arena, microbiştii vor avea de suferit".

Inbox
- Azi, de la ora 14:00, Dinamo are stabilit ultimul amical înaintea startului primăverii, adversară fiind echipa din Cernica, formaţie din liga a treia.
- Negoiţă: "Anul acesta, multe cluburi vor avea probleme cu licenţa. Nu e şi cazul nostru, care sîntem o gruparea solidă".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
weiss_rot72
weiss_rot72  •  16 Februarie 2014, 10:10
Postat de terminatorul3 pe 15 Februarie 2014, 10:15

Cum pot 6.inamovistii sa fie bagati in seama ? Doar comentand de Steaua ! : ))))

Realizezi, oare, ce penibil esti cu comentariul asta? Vorbind de stana la un articol despre Dinamo...

cainerau1953
cainerau1953  •  15 Februarie 2014, 23:47
Postat de bvd_magheru pe 15 Februarie 2014, 11:26

Colegul eu de banca era Razvan Dumitrescu de la Antena 3 iar in fata noastra statea viitorul actor Mihai Constantin fiul marelui actor George Constantin si nepot al lui Tamara Buciuceanu amindoi stelisti infocati din pacate .. )))

am vazut culmea un interviu cu Razvan Dumitrescu despre alte lucruri din viata personala, cika e dinamovist innrait !!!

reddogsv
reddogsv  •  15 Februarie 2014, 20:07
Postat de neuer1606 pe 15 Februarie 2014, 13:18

Mesaj pentru Chirila!!! Sper ca jucatorii Chiajnei sa isi dea viata pe teren la fel cum au facut-o si cu steaua.

Aseara a fost curvasareala vorba voievodului, cu noi echipa ,,dinamovistului'', fiu al marelui Chirila(bine ca nu mai traieste saracul) isi va da viata pe teren! 80% din jucatorii adversarului sunt reprezentati de savanta carliontata, consoarta regelui manelelor! Ce motivatie sa aiba alde Rosu, Bambara....etc?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează