FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN, AZI, 20:20, ANTENA 1, GSP TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Jucătorii Gazului le-au pus gînd rău "cîinilor"! "Ne aşteptăm la un succes cu Dinamo"

Jucătorii Gazului s-au făcut de rîs în partida tur, pierdută cu 0-5
Jucătorii Gazului s-au făcut de rîs în partida tur, pierdută cu 0-5

Articol de - Publicat sambata, 03 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 martie 2012 11:02

Medieşenii au aterizat miercuri seară din Antalya şi au rămas la Bucureşti pentru a pregăti confruntarea de astăzi cu Dinamo.

Portarul Răzvan Pleşca a mărturisit că gruparea medieşeană este capabilă de un rezultat pozitiv. ”Cu Dinamo o să fie un meci foarte,foarte greu pentru că vom întîlni cea mai bună echipă din liga întîi, care la ora actuală este primul loc.

Este bine că ne vom putea bucura din nou de fotbal după o perioadă lungă de pauză. Faptul că o să jucăm pe Naţional Arena o să o motivaţie în plus pentru a practica un fotbal frumos”,a afirmat Pleşca.

Gazistul nu crede că jocul de sîmbătă ar însemna o revanşă pentru eşecul usturător din tur (0-5). ”Nu poate fi vorba despre vreo revanşă deoarece la vremea respectivă noi ne gîndeam mai mult la returul cu Mainz iar rezultatul cu Dinamo a fost un accident. Sper că am învăţat cu toţii din acel joc aşa încît sper nu mai repetăm ”şocurile” din tur. Chiar dacă la Mediaş am pierdut categoric,eu consider că cea mai dureroasă înfrîngere de pe teren propriu a fost cea cu ”U” Cluj.

Cu Dinamo eram foarte obosiţi, eram la trei zile după prima confruntare cu Mainz din Europa League în care s-a depus un efort fantastic, astfel că am încercat să ţinem de 0-0 cît mai mult timp. Din păcate am evoluat şi în inferioritate numerică”, a concluzionat medieşeanul.

Va trebui să fim foarte concentraţi la meciul de sîmbătă şi să nu ne mai gîndim la ce a fost în tur. La fotbal nu se ştie niciodată,aşa că noi ne aşteptăm la un succes cu Dinamo. Sîntem pregătiţi cu toţii pentru că ne dorim să scoatem maxim din acest joc. Avem forţa de a începe returul cu o victorie”, a afirmat fundaşul Zarko Markovic.

Jucătorul de origine sîrbă şi-a făcut calculele pentru primele două etape,în care gaziştii vor întîlni Dinamo şi CFR.”Vor urma două jocuri foarte grele din care va trebui să obţinem cît mai multe puncte pentru a ne apropia de echipele care sînt în prima parte a clasamentului.Ar fi fantastice 6 puncte”,a concluzionat Markovic.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
cri5ti
cri5ti  •  03 Martie 2012, 14:31

le-au pus gand rau...un gand asa ca in tur...cand jucau poker pe teren la golurile javrelor...nici macar nu se oboseau sa-si bage piciorul la goluri...

fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  03 Martie 2012, 13:43

eu ma indoiesc ca mediasul are vreo sansa, dar surprize s-au mai vazut

vyndi
vyndi  •  03 Martie 2012, 12:56

prevad o victorie a gazului la doua goluri :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează