FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 3-1

Jucătorii Stelei au fost criticaţi dur de o legendă a clubului: "Nu înţeleg de ce s-au mai prezentat"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 14:35

Gabi Balint, fost jucător la Steaua, a comentat prestaţia steliştilor din meciul cu Pandurii.

Steaua a piedut cu 3-1 meciul cu Pandurii, la capătul unei prestaţii slabe, iar jucătorii lui Costel Gâlcă au fost criticaţi dur.

"Jucătorii au fost slabi şi au jucat mult sub aşteptări. Nu văd determinare şi nici atitudine la Steaua. Nu înţeleg de ce s-au mai prezentat la meci. Cristi Tănase şi Alex Chipciu au jucat foarte slab, iar Adi Popa a alergat mult, dar nu a făcut nimic. Ţucudean s-a zbătut mult, dar degeaba. La un moment dat, el arunca de la margine. Ce căuta el să bată aut?", a spus Balint la DigiSport.

Unicul  jucător lăudat de Balint a fost Gabi Iancu, marcatorul singurlui gol al Stelei.

"Iancu a avut realizări. Nu s-a văzut prea mult în meci, dar a marcat. A avut un joc bun", a adăugat Balint.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (7)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  16 Martie 2015, 17:55

Data trecuta cand au pierdut au dat vina pe ...rezerve. Acum au jucat cu ”ce au mai bun„ si s-au facut la fel de ras. Cocalarii astia vor emblema si palmaresul Stelei castigatoare a CCE ? Ar fi cea mai mare blasfemie la dresa unui club de fotbal de legenda. fcsb nu este si nu va fi niciodata Steaua Bucuresti castigatoarea CCE !

ortega
ortega  •  16 Martie 2015, 17:04

S-au prezentat să avem noi pe ce ne pyșha ... Joc ynfect , le trebuia o Dimă sau un ditamai preacuvios Tudor-US 23,24,25 sau amândoi împreună să scoată un amărât de egal netrebnicele behăitoare ... Zici wecesebe și tragi apa ...

stelbz
stelbz  •  16 Martie 2015, 15:54

Da. Gabi Balint are dreptate. Jocul Stelei a fost de nota 4. Tanase si Chipciu pot sa determine pierderea sau victoria, dar la ultimele partide s-au inscurcat unul pe altul sau nu-l joaca pe Tucudean din anumite....calcule(!). De asemenea jocul mijlocasilor (Bourceanu, Prepe, Filip) este praf si pulbere, cu contributie ZERO si pt. atac si pt. aparare. Ce-i de facut ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează