FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Juventus București și-a prezentat azi noul antrenor: "Nimeni nu vorbește de retrogradare" + Surpriză pentru 2018: unde ar putea disputa meciurile de pe teren propriu

Articol de - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 15:44

Juventus București l-a prezentat, astăzi, într-o conferință de presă, pe noul tehnician al echipei, Marius Baciu.

Acesta va colabora cu Eric Lincar și Marcel Abăluță, ca antrenori secunzi, în timp ce Sorin Bobariu și Cristi Dumitru se vor ocupa de pregătirea portarilor.

"Știu ce ne așteaptă dar rămânem încrezători. Misiunea de salvare de la retrogradare este una dificilă, dar nu imposibil de atins. Nimeni, la Juventus, nu va rosti cuvântul retrogradare. 

Începem un alt campionat, cu 18 etape, la finalul cărora sperăm să menținem echipa în primul eșalon al fotbalului românesc", a punctat Marius Baciu.

Formația bucureșteană nu va mai juca, în 2018, la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, studiindu-se posibilitatea disputării meciurilor de acasă pe Arena Națională.

Analizăm soluțiile pe care le avem pentru a lua cea mai bună decizie. Varianta Buzău nu pare de actualitate în condițiile în care arena nu corespunde rigorilor de omologare. Vrem să rămânem în București pentru a juca partidele din 2018", a punctat Paul Terteleac, directorul executiv al lui Juventus

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
balauru48
balauru48  •  22 Decembrie 2017, 17:26

inca un satelit al fecesebeului. nu ca inainte n-ar fi fost...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează