FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Claudiu Keşeru e de umplutură! » Reghecampf nu îl vede titular: ”Va trebui să muncească mai mult!”

Articol de - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 10:33

Reghecampf confirmă impresia pe care a lăsat-o atacantul pînă în prezent şi spune că acestuia îi va fi greu să-şi facă loc în prima echipă.

Steaua nu a achiziţionat nici un titular în iarna aceasta. Nici Keşeru nu e om de bază, fiindcă macedoneanul Bogatinov era clar că nu se va găsi în primul "11". Asta e concluzia discursului lui Reghecampf despre Claudiu.

"Va trebui să muncească mai mult. Există fotbalişti pe postul lui care au avut un randament foarte bun. Le-am adus pe Claudiu ca să întărim lotul, să avem un plus. Cu siguranţă, el va avea alte evoluţii în curînd, noi l-am adus cunoscîndu-i adevărata valoare", a comentat antrenorul la DolceSport.

Gazeta analizase comportamentul lui Keşeru în antrenamentele şi în meciurile din primul stagiu şi concluzionase că atacantul adus de la Bastia nu ar fi titular dacă sezonul oficial s-ar relua acum.

Reghecampf crede că jucătorul originar din Oradea se va impune treptat: "Încet, încet, îşi va face loc în echipă". Keşeru a petrecut în Franţa ultimii zece ani, dar nu s-a descurcat grozav nici în Hexagon.

A avut statut de titular doar în ultimele trei sezoane, pe care le-a petrecut la Angers. În rest, a început campionatele la Nantes sau la Bastia, care au renunţat la el după debutul stagiunilor.

1 gol a marcat Keşeru în 16 apariţii la Bastia în acest sezon, dintre care 7 din postura de titular

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (59)
manu71
manu71  •  29 Ianuarie 2014, 16:19

Jucatorul gratis,ramane in majoritatea cazurilor valoare aproape nula,vine in principiu dintr-un campionat unde nu s-a adaptat,fara jocuri in picioare,cu stare psihica proasta,pt a il pune pe picioare trebuie sa ai timp si rabdare,uneori nu-l poti recupera si renunti la el dupa un an. Marele Jiji Puscarie nu are ambitii mai mari decat castigarea campionatului sau participarea in grupele LC,nu-l intereseaza niciodata altceva decat un castig de moment,intotdeauna se limiteaza la jucatori liberi de contract care accepta un salariu batut in cuie.Steaua avea nevoie doar de un coordonator de joc,un varf si fundas dreapta,problema e ca nu erau gratis si de asta campania a fost saraca si proasta.

ricco
ricco  •  29 Ianuarie 2014, 15:26

Keseru - NUMAI IDIOTII DIN ROMANIA PUTEAU SA CREADA CA FRANCEZII AU RENUNTAT LA EL DE BUN CE ERA...

wwerko96
wwerko96  •  29 Ianuarie 2014, 13:53

Pai si pe Kapetanos de ce la adus? Ca sa fie titular? Da ce au Piovaccari sau Iancu? De ce mai trebuie 2 expirati dinozauri prafosi? El chiar a crezut ca astia 2, kap si kes o sa faca performante? =))))))))))))))))))))))))))) vai de reghe, s-a retardat si el

Vezi toate comentariile (59)
Comentează