FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Kiriţă: "Vă spun eu că domnul Borcea nu se retrage"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 decembrie 2010 00:00

Fostul fundaş dinamovist Gianni Kiriţă a comentat situaţia de la Dinamo şi a precizat că nu crede în varianta retragerii lui Cristi Borcea de la echipă

"Nu mi-e frica sa ma intorc la Dinamo
, desi toata lumea spune ca se afla pe un loc nefavorabil, ca lucrurile nu merg... Oricum, insa, nu bati din palme si hai la Dinamo", a zis Kirita la GSP TV.

"Sefii clubului trebuie sa stea la masa, sa se organizeze cum trebuie si tribunele sa fie pline in retur. Asta e important", a continuat el.

Si a incheiat: "Va spun eu ca domnul Borcea nu se retrage, are Dinamo in sange. Doar ca acum are probleme de sanatate. Cristi ar trebui sa ii uneasca pe toti cei de acolo, sa se mobilizeze, daca vor performanta".

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (8)
nomadu71
nomadu71  •  31 Decembrie 2010, 11:33

...cand v-a dat ''torpila'' aia de la 40-45 de metri,in Ghencea,va mai amintitzi?!?Chiar daca atunci steaua a castigat si conducea,s-a lasat liniste in tot stadionu'...

rtyzz
rtyzz  •  31 Decembrie 2010, 10:43

simpatic kirita imi amintesc o fază când işi căuta banderola de căpitan şi adversarii se pupau la centru că au dat gol bravo giani iti permiti si tu sa vb de fotbal

pamparam
pamparam  •  31 Decembrie 2010, 00:07

si eu va spun ca singura sansa a lui Dinamo e sa se ingroase gluma cu parvenitul imbuteliat! PLEACA IN MM LA MIAMI SI MORI PE PLAJA, CU CEVA DEMNITATE!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează