FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - DINAMO 3-1

Kone, băiatul cuminte, o ia pe urmele lui N'Doye » Pierdut în Paris

Kone a sosit liber de contract la Dinamo, în 2009
Kone a sosit liber de contract la Dinamo, în 2009

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 23:31

Djakaridja Kone trebuia să revină vineri în ţară, dar de atunci nu a mai dat nici un semn de viaţă şi riscă să fie amendat de club


Dinamoviştii sperau că au scăpat de cazurile Ousmane N'Doye şi Ze Kalanga, care în trecut îşi făcuseră un obicei să nu se prezinte la timp după vacanţe ori convocări la echipa naţională. Djakaridja Kone a decolat pe 29 august spre Burkina Faso, pentru a susţine o partidă amicală împotriva Guineei Ecuatoriale, apoi s-a învoit la Liviu Ciobotariu cîteva zile întrucît soţia sa a născut cel de-al doilea copil al familiei.

Vineri, mijlocaşul de 25 de ani trebuia să se prezinte în cantonamentul de la Săftica, apoi să plece cu restul lotului spre Vaslui. Atunci a fost şi ultima oară cînd şefii au reuşit să discute cu Kone la telefon: "Sînt în Paris alături de soţie şi copii, voi reveni curînd!". "Cîinii" sînt iritaţi că ivorianul nu şi-a respectat cuvîntul şi iau în calcul chiar să-l amendeze pe Djakaridja conform Regulamentului de Ordine Interioară, care le permite roş-albilor să-i reţină un procent pînă la 20% din contract în cazul unor abateri grave.

Dinamoviştii nu se grăbesc să ia o decizie momentan, mai ales pentru că africanul a avut un comportament de băiat cuminte, liniştit, de cînd a sosit în Ştefan cel Mare. "În funcţie de cînd va reveni, ne gîndim şi ce sancţiune va suporta. E vorba de respect colegial în primul rînd. Noi am înţeles că e un eveniment important din viaţa lui, dar putea să ne spună că stă mai mult, nu să ne mintă!", spun oficialii.


5.000 de euro lunar este salariul lui Kone în Ştefan cel Mare

9 meciuri, toate ca integralist, a jucat Kone pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile

Vor să-i prelungească acordul
Djakaridja Kone se află pe lista şefilor pentru o eventuală prelungire a contractului. Ivorianului îi expiră înţelegerea peste un an şi jumătate, iar "cîinii" nu vor să-l piardă gratis şi doresc să semneze un nou acord valabil pe următoarele cinci sezoane. Remuneraţia propusă va fi de 7.000 de euro lunar, plus bonusuri de performanţă ce i-ar putea dubla veniturile.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
vladutz13
vladutz13  •  12 Septembrie 2011, 08:23
Postat de valyomanyd pe 12 Septembrie 2011, 03:40

normal ca trebuia sa comenteze un oier ca tine,ce ma tie cand iti fata o oaie nu te mai dai jos din pat in ziua respectiva ,ca sa nu suga mielul la tine??????

Ce-as vrea sa te vad spunandu-i asta in fata lui Kone, mizerabilule!!

valyomanyd
valyomanyd  •  12 Septembrie 2011, 03:40
Postat de vladutz13 pe 12 Septembrie 2011, 01:56

Eh, ar trebui sa fie intelegatori.... i s-a nascut un copil.... nu exista explicatie mai buna!!

normal ca trebuia sa comenteze un oier ca tine,ce ma tie cand iti fata o oaie nu te mai dai jos din pat in ziua respectiva ,ca sa nu suga mielul la tine??????

vladutz13
vladutz13  •  12 Septembrie 2011, 01:56

Eh, ar trebui sa fie intelegatori.... i s-a nascut un copil.... nu exista explicatie mai buna!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează