FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

L-au lăsat pe drumuri » Semnase un precontract cu Rapid, dar giuleştenii i-au transmis că nu-l mai vor

Articol de - Publicat sambata, 10 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 10 ianuarie 2015 21:17

Rapid urma să îi aducă un concurent serios lui Mircea Bornescu, însă toate tratativele s-au încheiat, iar jucătorul dorit de giuleşteni a fost lăsat fără echipă. Danny Amos semnase deja un precontract cu Rapid şi i-a anunţat pe cei de la Hapoel Tel Aviv că va pleca, avînd în contract o clauză conform căreia se putea transfera gratis în străinătate. Tratativele au intrat însă în impas, iar goalkeeperul a fost anunţat că nu mai este dorit în Giuleşti.

Hapoel Tel Aviv şi-a găsit deja portar, fostul rapidist Edel Apoula Bete, astfel că Amos a rămas pe drumuri, nefiind dorit nici de echipa care deţine 66% din drepturile sale federative, Kiryat Shmona.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
scandautor
scandautor  •  11 Ianuarie 2015, 14:32
Postat de doru5 pe 11 Ianuarie 2015, 08:13

Cine isi face de lucru cu tiqhanii , asa pateste!!!

Gresesti, portarul nu venea la zstelemeaua. Mai mori o data.

doru5
doru5  •  11 Ianuarie 2015, 08:13

Cine isi face de lucru cu tiqhanii , asa pateste!!!

zweepslag
zweepslag  •  11 Ianuarie 2015, 00:51
Postat de scandautor pe 10 Ianuarie 2015, 23:44

La cum ne-a invatat cu "livrarea" informatiilor, cel mai probabil doar GSP l-a dorit pe Amos in Giulesti, tot ei au "negociat" pentru venirea sa, prin urmare doar GSP l-o fi lasat pe drumuri. Pai nu-l dadeau ei acum vreo trei zile deja ca si transferat, dupa care faceau un ca au aparut probleme, pentru ca dupa juma' de ora sa ne bage vraja cu "maine e asteptat sa semneze"? Pai? Daca era asa de sigur, cum de intre timp "tratativele au intrat in impas"? In stilul asta de asa-zis ziarism sportiv, nu m-as mira daca luni Amos ar fi prezentat in conferinta de presa anuntata de Pustai. Sau o fi si conferinta o inventie...

Ai perfecta dreptate! Pustimea asta de jurnalisti decretei ceausisti sunt efectiv diletanti in materie de seriozitate, probitate jurnalistica,d unde si sictirul vostru repetat pentru consecventa cu care va enerveaza fara rost, crezand ca jmecheriile astea ieftine de a sa zis "suspans" tine la cineva!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează