FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

L-au uitat pe Mister » Dinu nu mai este chemat la şedinţele acţionarilor

Pe 2 august, Dinu va împlini pe 64 de ani. 46 dintre aceştia a fost în slujba clubului din Ştefan cel Mare
Pe 2 august, Dinu va împlini pe 64 de ani. 46 dintre aceştia a fost în slujba clubului din Ştefan cel Mare

Articol de - Publicat miercuri, 30 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 29 mai 2012 20:00

Dinu nu mai este consultat de conducere şi nu mai este chemat la şedinţele acţionariatului de cînd fosta glorie a lui Dinamo nu a împărtăşit ideile lui Bonetti.

În ultima perioadă, Cornel Dinu a rămas doar cu titulatura de administrator delegat al clubului Dinamo. Procuroru' a ieşit din graţiile acţionarilor de cînd şi-a spus sincer părerea, şi anume că Dario Bonetti nu trebuia adus în Ştefan cel Mare, ci ar fi trebuit continuat cu unul dintre tehnicienii de casă: Ion Marin sau Cornel Ţălnar.

Dacă înainte Mister era consultat în privinţa transferurilor, acum, cînd conducătorii s-au întîlnit cu Bonetti pentru a creiona strategia pentru noul sezon, Dinu nu a mai fost chemat la şedinţă. El chiar a intrat în "grevă", la ultimele meciuri ale sezonului nefiind prezent pe stadion, în semn de protest pentru modul în care merg lucrurile la club.

"Nea Cornel simte că nu mai este dorit, că părerile sale deranjează pentru că mereu spune lucrurilor pe nume. I-a deranjat pe şefi cînd le-a spus că Bonetti trebuia dat afară în momentul în care i-a făcut blatişti şi trădători pe fotbalişti. Poate chiar vor să-l dea afară de la club!", dezvăluie apropiaţii lui Dinu.

"Antrenamentele pe care le face Bonetti sînt discutabile. Cînd erau peste 30 de grade afară, şedinţele de pregătire începeau la 16:00 şi durau două ore. Normal că în aceste condiţii jucătorii pierd toată energia" (Cornel Dinu, după eşecul cu CFR, 0-1)

"E o mare prostie să acuzi jucătorii în vestiar. Am avut discuţii civilizate cu acest «commando» care a debarcat aici. Cred că nici Mancini şi Ferguson nu au un staff atît de stufos" (Cornel Dinu, după eşecul cu CFR, 0-1)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
florinch
florinch  •  30 Mai 2012, 18:39

La cum l-am pierdut pe Bakaj si la cum il puteam pierde si pe Paun,parca nu-mi pare rau ce mister Dinu este in greva.In privinta transferurilor Bonetti trebuie sa-si dea cu parerea,in niciun caz Dinu.Nu raspunde Dinu de rezultate ci Bonetti.

titiduru22
titiduru22  •  30 Mai 2012, 15:16

Totusi cu ce se ocupa Dinu la Dinamo ca in afara de bagat strambe si lins cururile albanezilor nu a avut nici o "realizare" de la meciul cu Foresta ???

1745flo
1745flo  •  30 Mai 2012, 13:27

din cauza lui, Lucescu nu s-a mai intors sa antreneze la Dinamo! a facut mai mult rau decat bine pt club, asa ca la pensie!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează