FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

La Dinamo se eficientizează munca. Au plecat 9 oameni, dar tot ”cîinii” au cel mai numeros staff administrativ

Articol de - Publicat vineri, 05 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 septembrie 2014 18:57

Staff-ul administrativ al clubului din Ştefan cel Mare a cunoscut modificări în acest început de week-end. Dinamo a renunţat la nouă dintre angajaţii grupării, unii de mulţi ani la club, aceştia fiind informaţi de mai mult timp că se vor face restructurări de acest gen.

Astfel, printre cei care au intrat în preaviz se numără Traian Molie, şeful bazei de la Săftica, Adrian Alexandrescu, directorul pe probleme internaţionale, Ştefan Nedelcu, magazinerul echipei, plus alţi angajaţi, precum unul dintre cameramanii formaţiei şi şoferul autocarului de la echipa secundă.

Conducătorii au ţinut să-i liniştească atît pe ceilalţi angajaţi, cît şi pe suporterii, explicînd: "Căutăm doar să eficientizăm munca în cadrul staff-ului administrativ. Dinamo este pe un drum bun, curat. În continuare, avem cel mai numeros staff dintre echipele din Liga 1, cu cei mai mulţi angajaţi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
1745flo
1745flo  •  08 Septembrie 2014, 23:00
Postat de khal_37 pe 05 Septembrie 2014, 21:40

Da da, asta este exact ca si cu numarul de suporteri...sunteti pr locul intai, tot vo aveti cel mai numeros staff, chiar daca au plecat 9, la voi sunt cele mai mari salarii, chiar daca plafonul este undeva sub patru mii de euro, la voi sunt cei mai buni jucatori, voi aveti cel mai frumos echipament, cele mai tari rezultate si recorduri...dar sunteti in insolventa, jucatorii sunt neplatiti de luni de zile, legea austeritatii a intrat in vigoare, stOIblat urmand sa fie si sofer de autocar iar BB(bibi) magazioner sef...singura echipa care nu are nici un fel de probleme financiare fiind tot 9inamo, totodata fiind singura echipa intrata in insolventa din campionat...cate paradoxuri bre.

Ai sesizat corect, suntem cei mai tari!!!!

1745flo
1745flo  •  08 Septembrie 2014, 22:57
Postat de unico_biancorossi pe 05 Septembrie 2014, 22:36

oricum, superb comentariu, i-am dat cel putin 1 like..)

Eu o i-am dat 10!:)))

1745flo
1745flo  •  08 Septembrie 2014, 22:56
Postat de zidane92 pe 05 Septembrie 2014, 21:48

Tu ai baga bani intr-un club cu 17 milioane datorii,nefacute de tine? Negoita a facut o mutare de geniu,a luat creantele fostilor actionari pe numele lui,e majoritar in adunarea creditorilor si are dreptul sa decida ca datoriile clubului sa fie date doar in procent de 10%,astfel printr-un artificiu complet legal Dinamo ajunge de la 18 la 1,8 milioane datorii dintr-o semnatura,apoi in iarna sigur iesim din insolventa ,si de la anul ne putem bate de la egal cu restul,partea proasta e ca Negoita acum e seful suprem la Dinamo,daca se supara si cere restituirea datoriilor 100%,Dinamo trebuie sa ii dea 9 milioane deci faliment,deci suntem la mana lui acum!

Nu e nimic rau ca Dinamo e la.mana lui Negoita, am fost atata timp la mana lui Badea sau Borcea, care au devalizat clubul, mai rau nu putem ajunge!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează