FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Lăcătuş: "Dacă ne chinuim cu Ceahlăul, cum să ne mai batem pentru un loc în Europa League?"

Articol de - Publicat vineri, 30 aprilie 2010 00:00

Antrenorul Marius Lăcătuş spune că echipa sa este obligată să cîştige toate punctele din partida cu Ceahlăul, pentru menţinerea Vasluiului în lupta pentru podium. “Trebuie tratat cu maximă seriozitate jocul cu Ceahlăul. Întălnim o echipă care în meciurile cu echipele angrenate în lupta pentru o cupă europeană a obţinut numai rezultate pozitive. Chiar dacă obiectivele sînt diferite, sigur nu va fi un joc uşor. Important e să abordăm întălnirea cu atitudine, seriozitate, astfel încît să obţinem victoria. Cele trei puncte sînt foarte necesare pentru a duce această luptă pentru podium pînă la capăt”, a spus Lăcătuş.

Tehnicianul nu concepe un rezultat negativ în faţa penultimei clasate din Liga I: “Nimeni nu se gîndeşte la un rezultat de egalitate sau înfrăngere. Depinde de atitudinea echipei, de realizările fiecărui jucător în parte. Noi încercăm să obţinem maxim de la fiecare meci. Dacă nici cu aceste echipe nu te impui, atunci ce facem în faţa contracandidatelor pentru un loc în Europa?”.

Pentru partida cu Ceahlăul, antrenorul galben-verzilor se poate baza şi pe serviciile lui Genchev, care nu a mai evoluat într-un meci oficial de la mijlocul lunii martie, cînd a bifat ultimele 24 de minute din partida cu Gloria Bistriţa, pierdută de vasluieni cu scorul de 0-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
suhy
suhy  •  01 Mai 2010, 09:23

Cu totii la stadion sa incurajam echipa favorita!!!

dragosh89
dragosh89  •  30 Aprilie 2010, 22:34

astra a batut cfr........trebuie sa batem Ceahlaul obligatoriu hai VASLUI!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close