FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Laszlo Balint vrea să își ia revanșa în fața fostei echipe: „Amărăciunea nu a fost ușor de digerat”

Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, a prefațat disputa cu CS Universitatea Craiova, fosta lui formație.
Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, a prefațat disputa cu CS Universitatea Craiova, fosta lui formație.

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2023 02:08 / Actualizat joi, 09 martie 2023 02:56

Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, a prefațat disputa cu CS Universitatea Craiova, fosta lui formație.

  • CS Universitatea Craiova - UTA, din ultima rundă a sezonului regular, se joacă vineri, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 2.

Laszlo Balint a început sezonul pe banca Universității Craiova, dar a rezistat doar 7 partide. Revenit la UTA, antrenorul în vârstă de 43 de ani caută răzbunarea.

Lovitura dată astăzi de Gică Hagi » Farul a făcut anunțul oficial: „Cât mai multe reușite în tricoul alb-albastru!”
Farul
Lovitura dată astăzi de Gică Hagi » Farul a făcut anunțul oficial: „Cât mai multe reușite în tricoul alb-albastru!”

Laszlo Balint, înainte de Universitatea Craiova - UTA

„Pe lângă faptul că le știu calitățile de fotbaliști, îi cunosc și personal. Sunt anumite detalii pe care cu siguranță le vom transforma în informații către jucătorii noștri și către echipă. 

În conducerea clubului sunt oameni de fotbal pe care îi respect, dar îi respect și pe toți jucătorii de la Universitatea Craiova, indiferent că am lucrat sau nu am lucrat cu ei. Este drept că sunt și câțiva jucători de acolo cu care am o relație un pic mai apropiată, dar cred că este firesc. 

Așadar, cuvântul de ordine e respect, chiar dacă trebuie să o spun din nou, amărăciunea acelei îndepărtări premature nu a fost ușor de digerat.

Chiar dacă un egal ne ajută, pentru că rotunjirea de puncte este un criteriu de departajare la egalitate de puncte în play-out, mesajul pentru jucătorii mei este acela că vrem să obținem toate cele trei puncte.

Ei au investit doar în această iarnă peste 1 milion de euro în transferuri, dar s-a demonstrat cu FCSB că, dacă suntem atenți la ce avem noi de făcut și dacă stăm bine din punct de vedere colectiv, putem învinge orice echipă din campionat”, a spus Laszlo Balint într-o conferință de presă. 

Întrebat despre interesul lui CSU Craiova pentru mijlocașului Rareș Pop (17 ani), Laszlo Balint a spus: „Nu am văzut o declarație oficială. I-am spus lui Rareș că mai are de învățat la UTA pentru a face următorul pas în carieră”.

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de CS Universitatea Craiova - UTA

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV / VIDEO Hagi, interviu despre succesul Farului în sezonul regulat: „Aici există doar presiunea mea, mai ales în vestiar!”

Marius Lăcătuș nu trece peste faptul că a fost înjurat de ultrașii Stelei: „Au intrat peste mine, m-a deranjat ce au făcut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Dansss
Dansss  •  10 Martie 2023, 14:54

Gyuszi, aia a fost amaraciune? Ca esti depasit ca antrenor? Chiar si o zi daca ai fi fost antrenor la Stiinta, este o mare mandrie pentru tine!!! Sa vezi amaraciune ce o sa primesti astazi!!!

Dansss
Dansss  •  10 Martie 2023, 14:39

Isi ia revansa, dar si-o ia la scor!!

rav410wrc
rav410wrc  •  09 Martie 2023, 14:40
Postat de ionescugeorge77 pe 09 Martie 2023, 10:12

Asa este... l am indepartat prematur ca sa l punem pe Radoi singurul antrenor cu care am pierdut in fata fcu ...vineri sa castige cel mai bun ...

Respect George! Sunt cu totul de acord cu tine ... Iar maine, sper ca echipa care joaca mai mult FOTBAL, pe teren, sa triumfe si pe tabela !? :)) Forza UTA !! Pentru noi doar UTA conteaza !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează