FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Lăzărescu: "Arbitrii «supraponderali» vor fi excluşi dacă nu slăbesc"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2009 00:00

Dan Lăzărescu, vicepreşedintele CCA, anunţă că toţi arbitrii vor fi cîntăriţi, iar dacă depăşesc greutatea optimă, vor avea un interval de două săptămîni să slăbească, altfel vor fi excluşi din arbitraj.

"Vom chema toţi arbitrii din loturile A, B şi C, pentru a-i supune unor teste. Vor fi urcaţi pe cîntar, pentru a putea vedea cum stau cu greutatea. Înălţimea fiecăruia trebuie să fie egală cu greutatea. Mai exact, dacă un arbitru are 1,78 metri, nu are voie să cîntărească mai mult de 78 de kilograme.

Au un interval de două săptămâni, de la testul cîntarului pînă la probele fizice. Dacă în acest timp nu ajung la greutatea impusă, vor fi excluşi, chiar dacă trec testele fizice. Nu avem ce să le facem. Dacă vor să arbitreze, trebuie să se supună. În astea două săptămîni să bea numai apă, ca boxerii”, a spus Dan Lăzărescu pentru evz.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  11 Iunie 2009, 10:04

daca te uiti la arbitrii din anglia (si nu numai), foarte multi sunt supraponderali. asta nu ii impiedica sa arbitreze deoarece isi trec testele fizice si mai arbitreaza si al naibii de bine. problema voastra ar trebui sa fie calitatea arbitrilor, nu kilogramele lor

 •  11 Iunie 2009, 08:48

Pe asta l-a tampit functia.Ce problema are el daca arbitrii isi trec testele?Poate e unu cu oase mai grele,masa musculara mai mare... Sa puna restrictii de-astea la cazinouri.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează