FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BRAŞOV 2-1

Le-a luat un punct » Cea mai mare gafă făcută de Balaj la Dinamo - Braşov 2-1: a refuzat un penalty valabil oaspeţilor

Articol de - Publicat luni, 04 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 noiembrie 2013 00:20

Balaj a dictat corect penalty în minutul 75, a văzut bine şi cînd l-a eliminat pe Străuţ, dar a gafat grav cu 5 minute înainte de final, refuzîndu-le încă o lovitură de pedeapsă oaspeţilor.

Braşovenii au beneficiat aseară de o lovitură de pedeapsă în minutul 75, cînd Balaj a dictat fault la intervenţia lui Boubacar asupra lui Surdu. Deşi "cîinii" au protestat, reluările DigiSport au demonstrat că "centralul" din Baia Mare a luat decizia corectă, mijlocaşul dinamovist aruncîndu-se cu totul asupra braşoveanului.

Arbitrul a văzut apoi bine faultul dur al lui Străuţ şi i-a acordat acestuia al doilea "galben", trimiţîndu-l mai devreme la vestiare, dar n-a mai fost însă la fel de inspirat cu 5 minute înainte de finalul partidei. Davide Dias a scăpat singur cu Bălgrădean, dar n-a mai apucat să şuteze fiind stopat de Grecu. Deşi Balaj a lăsat jocul să continue, s-a văzut clar că dinamovistul a lovit piciorul portughezului, fără a atinge mingea, în momentul în care a intrat prin alunecare!

Dinamoviştii au şi ei motive să se simtă nemulţumiţi de arbitraj. La 2-0 pentru ei, Ţucudean a scăpat singur cu Mutu, dar asistentul Urzică din Piatra Neamţ a ridicat fanionul, deşi atacantul alb-roşu avea aproape 2 metri în spatele ultimului apărător, în momentul pasei.

Şi-a recunoscut greşeala
Cristi Balaj a refuzat să intre în direct la emisiunea DigiSport Special în momentul în care a fost sunat, dar moderatorul Valentin Moraru a dezvăluit dialogul pe care Balaj l-a avut cu cei din regie: "A spus că nu are voie să intre în direct, dar a recunoscut că a greşit: «Ce vină am eu? Faultul s-a văzut numai din spatele porţii! Avem nevoie de arbitri adiţionali. E o eroare, dar nu mai greşisem în campionat de peste 30 de meciuri»".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
nicolas.p
nicolas.p  •  04 Noiembrie 2013, 22:57

Haide sa fim corecti DINAMOVISTI...A FOST PENALTI CLAR LA DIAS...ca nu a fost offside la Tucudean... sa nu ne plangem,pana la urma Tucu... a mai avut o ocazie unu la unu si...nimic...am beneficiat din plin de aceasta eroare...vor fi decizii si impotriva nostra, mai grav este ca intradevar la steaua se simt ca un ajutor de care ei chiar nu au nevoie...acum sunt mai buni,dar timpul trece si vom vedea ce va fi in viitor... SA MERGEM CATI MAI MULTI PE STADION LA MECIURILE LUI DINAMO...ESTE IMPORTANT

kristymin
kristymin  •  04 Noiembrie 2013, 18:41

Cum se poate egala dintr-un penalti daca scorul era 3-1 ?

kristymin
kristymin  •  04 Noiembrie 2013, 18:39

domnule vlad ispas, dumneata ai auzit de offside? dumneata ai vazut aseara meciul ?daca l-ai vazut ..poti spune ca afost offside la Tucudean ? sau te iei dupa fratele tau de la sport .ro chitan care nu stie nici sa citeasca ..daca sunteti ziaristi profesionisti ..spuneti tot si corect , daca nu , duceti-va pe santier , acolo nu vede si aude nimeni ce baliverne debitezi ! CLAR?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close