FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - POLI TIMIȘOARA 1-1

Leo Grozavu, ieșire nervoasă la finalul egalului cu Mediaș: "Să ne lăsăm toți de meserie!"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2018 17:25

Leo Grozavu, antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara, a criticat prestația jucătorilor săi din egalul de la Mediaș, scor 1-1.

"Sunt supărat. Este foarte greu să aduci lumea la stadion cu un astfel de fotbal și spun asta pentru ambele echipe. Să ne lăsăm toți de meserie dacă nu facem față presiunii. Am primit un gol de începători, așa ceva nu vezi nici la juniori.

N-am văzut nici calitate, nici inimă, iar așa e greu să joci fotbal. Fotbalist e cel care arată ce știe la reprezentația finală, la meci, nu la repetiție", a declarat Leo Grozavu pentru Look TV.

Vezi și: VIDEO Gaz Metan și Timișoara se încurcă reciproc într-un meci cu mari greșeli de arbitraj

CLASAMENT PLAY-OUT

clasament1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
368023036732853
Iuga Mircea  •  10 Aprilie 2018, 07:34

Nu este primul meci pe care gaman(nu merita litere mari)arbitreaza in defavoarea lui ACS POLI!Sa-i fie rusine,eu ma mir cum poate fi atit de nesimtit,fault clar,nu se poate mai clar.Se pare ca :ori e chior ,ori e zero la regulament,habar nu are pe ce lume traieste!!!!!!!!

116530435479785
Anca Toma  •  09 Aprilie 2018, 22:51

Un antrenor medoicru ,care n-a demonstrat nicaieri.Poli a gresit ca l-a inlocuit pe Popa.Cu Ionut Popa Poli era in primele 3 din play-off.Antrenor slab.

stfb
stfb  •  09 Aprilie 2018, 19:17
Postat de Gabi Simon pe 09 Aprilie 2018, 18:35

Pacat de lumea si orasul Timisoara,dar sa spunem destul de clar ca nu au cum sa se salveze direct de la retrogradare,deci cred ca la ora asta e cea mai slaba echipa. De ce e Timisoara cu 2 echipe in liga a 2a si cu una in prima liga care se va alatura si ea din sezonul urmator? Sa le fie rusine tuturor celor care administreaza acum fotbalul timisorean,faceti din 3 o singura echipa si un stadion ca sa ajuns de risul tarii.

bre gabi nu ne da tu lectii , daca ai cunoaste putina istorie recenta ai sti ca am avut echipa in prima liga , in top, se batea la campionat dar sandu l a regulat pe iancu pana a distrus echipa . apropo de stadion - exista proiect de stadion din 2006 - dar pentru Timisoara nu se poate - se poate doar la cluj, craiova , tg jiu , in teleorman ,la focsani, in bucuresti inca 3 ... Ca sa faci un stadion de 45000 de locuri cum are timisoara nevoie trebuiesc investitii guvernamentale ,cum s au facut la toate stadioanele construite pana acum , pot sa pariez ca nu o sa vedem asa ceva in urmatorii 10 ani in timisoara , poate dupa saturarea olteniei cu stadioane noi electorale , poate dupa caracal ...cine stie

Vezi toate comentariile (6)
Comentează