FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Levy are super-lot » Steaua arată bine chiar şi fără 9 jucători

Chiar şi cu 9 absenţi, Levy a avut o echipă cu jucători de valoare la meciul cu CS Tunari
Chiar şi cu 9 absenţi, Levy a avut o echipă cu jucători de valoare la meciul cu CS Tunari

Articol de - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 septembrie 2011 15:50

Steaua a jucat amicalul cu CS Tunari fără 9 fotbalişti de bază din echipa lui Ronny Levy. Cu 6 jucători în naţionala lui Piţurcă, plus Iliev selecţionat la naţionala Bulgariei şi Nikolici la cea de tineret a Muntenegrului, Levy are totuşi de unde alege un "11" redutabil.

Transferurile din această vară au "betonat" lotul lui Ronny Levy, fapt demonstrat şi de această pauză dată de meciurile naţionalei cu Luxemburg şi Franţa. Chiar şi cu 9 absenţi, steliştii au aliniat o echipă puternică în amicalul cu CS Tunari, cîştigat de roş-albaştrii cu 7-0.

Absenţii Stelei la meciul cu CS Tunari: Iasmin Latovlevici, George Galamaz, Ciprian Tătăruşanu, Cristi Tănase şi Alexandru Bourceanu (selecţionaţi la naţionala României), Bănel Nicoliţă (plecat la Saint Etienne), Valentin Iliev (la naţionala Bulgariei), Stefan Nikolici (la naţionala U21 a Muntenegrului), Gabi Matei (accidentat)

De ce echipa Stelei cu CS Tunari este una "redutabilă":

Stanca - are 120 de meciuri în Liga 1, iar sezonul trecut i-a luat faţa în poarta Craiovei lui Silviu Lung jr., fotbalist aflat acum la naţională.

Martinovici - este fundaşul dreapta de bază din acest moment din echipa lui Ronny Levy. Sîrbul a avut evoluţii apreciate atît ca fundaş lateral, cît şi ca fundaş central

Gardoş - a fost surpriza din echipa Stelei din sezonul trecut, fiind considetat o soluţie pentru naţională la doar 22 de ani. În acest sezon, a pierdut lupta cu Iliev şi Galamaz din apărarea Stelei

Geraldo - titular constant şi e printre cel mai bine plătiţi jucători din România, cu 25.000 de euro pe lună. Levy şi-a exprimat încrederea în portughez în interviul din Gazeta Sporturilor: "E un jucător de mare calitate"

Lupu - revelaţia verii pentru roş-albaştri. Este singurul de la Steaua II care a confirmat la echipa mare şi a rămas în lot

Bicfalvi - unul dintre preferaţii patronului Gigi Becali. A jucat titular etapa trecută cu FCM Tîrgu Mureş, scor 2-0 pentru Steaua

D.Popa - deşi nu prea prins lotul lui Levy, este considerat un fotbalist cu potenţial la 22 de ani

Prepeliţă -  este considerat viitorul "dirijor" din echipa lui Ronnz Levz. Fost căpitan al Craiovei, de la "Prepe" se aşteaptă să devină liderul care-i lipseşte Stelei în acest moment

Rusescu - a fost titular în 2 partide în acest sezon, reuşind să înscrie şi 2 goluri. A fost folosit de Levy atît ca atacant, cît şi ca mijlocaş dreapta

M.Costea - A jucat 3 meciuri ca titular şi a marcat 3 goluri în acest sezon. Mihai Costea e atacantul despre care Gigi Becali a spus că nu concepe să lipsească din "11" Stelei

Fl.Costea - Ultimul dintre nou-veniţii din lotul roş-albaştrilor, dar fotbalistul cu cea mai bună cotă. Are pînă acum 47 de goluri în Liga 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
sirius55
sirius55  •  02 Septembrie 2011, 13:06

mda putem cistiga campionatul cu echipa de rezerve

demolator74
demolator74  •  01 Septembrie 2011, 21:45

//marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica in care vei putea transforma moneda virtuala in bani adevarati... Fi-ti printre primii care va inscrieti gratuit folosind adresa de mai sus si aratati-va calitatile de economist!?! Va doresc distractie placuta si de ce nu , SPOR LA BANI!

fcdinamobucuresti
fcdinamobucuresti  •  01 Septembrie 2011, 18:27
Postat de vali12 pe 01 Septembrie 2011, 16:18

toti frustratii,sustinatori ai altor echipe,citesc si comenteaza mai mult stirile despre Steaua decat cele despre echipa pe care o sustin, si apoi se mira de ce sunt atat de multe stiri despre Steaua.

pai da...ca 90% sunt stiri despre steaua...10% alte echipe. gesepulele, ce sa faci. daca ar fi dupa voi, celelalte echipe ar trebui desfiintate, sa dea astia stiri numai despre mogosOAIA.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează