FOTBAL  »  Superliga  »  ŞI ALŢII SE CEARTĂ

Levy s-a întors în România şi contraatacă: "Dacă Itzack nu-şi cere public scuze, ajungem la tribunal"

Ronny Levy, Gigi Becali şi Mihai Stoica vor să facă echipă de cîştigarea titlului în Ghencea
Ronny Levy, Gigi Becali şi Mihai Stoica vor să facă echipă de cîştigarea titlului în Ghencea

Articol de - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2011 11:30

Liga 1 este cunoscută drept un loc în care scandalurile sînt la ordinea zilei. Noul antrenor al Stelei, Ronny Levy, este implicat într-o ceartă dură, în care se spun vorbe grele, se dau ultimatum-uri şi se ameninţă cu tribunalul. Numai că, deşi la mijloc este şi numele Stelei, clubul bucureşteanu nu are nici o vină.

Antrenorul israelian s-a întors la Bucureşti în această dimineaţă, aşa cum a promis, dar înainte să părăsească Tel Avivul i-a transmis preşedintelui Consiliului de Administraţie de la Beitar, principalul contestatar al mutării sale, Itzack Korenfain, că "voi apela la justiţie dacă nu îşi cere scuze prin intermediul presei. Atacurile sale îmi murdăresc numele, iar eu nu pot tolera aşa ceva. Nu ştiu dacă din invidie sau din răutate pur şi simplu, dar m-a lovit încontinuu".

Reunirea Stelei este programată mîine dimineaţă, la INSMB, unde va fi efectuată vizita medicală.

În primul stagiu de pregătire, care va avea loc între 17 şi 29 iunie, la Bad Gastein, Steaua va disputa toate meciurile amicale la Bischofshofen, de la ora 18.30.

Steaua va evolua în prima partidă amicală la 23 iunie, cu Zestafoni, din Georgia. Două zile mai târziu, formaţia "roş-albastră" va întîlni pe Eintracht Frankfurt, din Germania. Primul stagiu de pregătire se va încheia cu testul împotriva formaţiei germane Fortuna Dusseldorf, la 28 iunie.

Steaua va susţine cel de-al doilea stagiu de pregătire în localitatea Velden am Worthersee (Austria), între 2 şi 15 iulie.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
idiot1986forever
idiot1986forever  •  15 Iunie 2011, 13:12
Postat de iwindr pe 15 Iunie 2011, 11:43

Hai ca pana la urma o sa vina Hagi :))))))

Lacatus e mai ieftin si mai "ascul;tator"!

mancu
mancu  •  15 Iunie 2011, 12:00

fratilor...CUI II PASA???? tot aratati fel de fel de reportaje cu levy asta....NEINTERESANT. sincer frate...chiar si suporter stelist daca as fi....cu ce ar trebui sa ma intereseze pe mn ca asta se da in judecata cu fostii patroni? c treaba are asta cu romania, cu fotbalul nostru, macar cu echipa steaua? nu are frate nimic de a face cu noi..dar pt ca sa se gaseasca motive de a promova mutarea nemaiopomenita in ceea c priveste antrenorul, a lui becali, se posteaza astfel de reportaje...parerea mea: PENIBIL!!!. ca orice televiziune, site sau ziar din romania, oficial GSP promoveaza prostia. ea(prostia) incepe de la clipurile de pe net cu : NU STIUUUU..si continua cu petrica da pe gsp...penibil

iwindr
iwindr  •  15 Iunie 2011, 11:43

Hai ca pana la urma o sa vina Hagi :))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează