FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

LIGA 1 SUSPENDATĂ // Poli Iași a apucat să facă deplasarea la Ovidiu cu Rednic refăcut după o răceală

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2020 15:00

Ieșenii au aflat de suspendarea campionatului la 14:00, când intrau în Constanța, pentru a disputa meciul împotriva Viitorului, din etapa a treia a play-out-ului. Se vor întoarce acasă mâine, cu propriul autocar. Mircea Rednic (57 de ani), care a evitat conferința de presă de ieri din cauza unei ușoare răceli, se află cu echipa.

Pe jucătorii și staff-ul lui Poli Iași, decizia Federației de a suspenda campionatul de teama răspândirii coronavirusului i-a prins azi pe drum. Mai precis, la intrarea în Constanța. Conducătorii delegației împreună cu antrenorul Mircea Rednic au decis să se cazeze totuși la Mamaia, așa cum a fost programat inițial, să efectueze chiar și un antrenament, iar întoarcerea acasă se va face mâine, cu propriul autocar.

Rednic a făcut deplasarea cu echipa deși ieri acuzase o ușoară stare de răceală, motiv pentru care a și absentat de la conferința de presă. Astăzi de dimineață, simțindu-se bine, a așteptat echipa în București, la sosirea pe aeroportul „Henri Coandă", unde s-a îmbarcat alături de jucători în autocar.

Ofițerul de presă al moldovenilor, Lucian Lucescu, a precizat pentru GSP.RO că „Puriul” n-a efectuat niciun test pentru coronavirus, „n-a fost nevoie, doar i-a curs nasul”, dar n-a urcat în autobuz înainte de a primi OK-ul medicului Eugeniu Moroșan. De altfel, acesta din urmă le-a făcut instructajul tuturor celor din delegație înainte de plecarea din Iași spre Capitală, în această dimineață.

Fotbaliștii au purtat măști de protecție și fiecare a primit gel și șervețele dezinfectante. De asemenea, mijloacele de transport cu care s-a călătorit spre aeroportul din Iași și cel propriu, cu care s-a făcut deplasarea la Mamaia, au fost dezinfectate înainte de urcarea celor din delegația alb-albaștrilor. Singurele care n-au luat măsuri sunt autoritățile din aerogări. Atât la Iași, cât și pe „Henri Coandă”, alb-albaștrii au trecut prin terminale separate de acelea destinate curselor internaționale. Dar altfel, nimeni nu i-a supus nici celui mai elementar control, deși în capitala Moldovei s-au semnalat deja primele cazuri de coronavirus.

Poli Iași trebuia să joace mâine cu Viitorul lui Gică Hagi (55 de ani), la Ovidiu, într-un meci programat în cadrul etapei a 3-a din play-out.

"Noi pierdem niște bani cu deplasarea asta degeaba, dar e o situație serioasă, o chestiune de viață și de moarte. Băieții vor avea liber până luni. Apoi, funcție de instrucțiunile pe care le primim, ne sfătuim cu Rednic și vedem ce facem" - Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași

450 de kilometrivor parcurge ieșenii mâine, cu autocarul, la întoarcerea acasă. În condițiile în care nu merg pe autostradă vor face aproape 8 ore pe drum.

VEZI ȘI:

BREAKING NEWS: STOP JOC! FRF anunță SUSPENDAREA tuturor competițiilor de fotbal din România!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Trei jucători din Superliga, în cantonamentul Rapidului » Neil Lennon va lua decizia finală înainte de startul sezonului
Superliga
Trei jucători din Superliga, în cantonamentul Rapidului » Neil Lennon va lua decizia finală înainte de startul sezonului
Dinamo transferă de la campioana Israelului! Cine este jucătorul ochit de Kopic
Superliga
Dinamo transferă de la campioana Israelului! Cine este jucătorul ochit de Kopic
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!
Superliga
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!

Kaputt! Ce faci dacă îți „pică” mașina în drum spre EURO 2024 » Două ponturi care te pot salva de necaz

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (2)
189254898748309
Claude SH  •  12 Martie 2020, 15:47

Sa fiu în locul lui Rednic as rămâne o săptămână la Mamaia, un mic cantonament cu băieții, oricum are jucători noi care nu au apucat pregătirea de iarnă

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  12 Martie 2020, 15:38

E bine ca e doar o răceala ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează