FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

”Lippi” se răzbună pe Reghe! » Contre între fostul şi actualul antrenor de la Steaua

Stoichiţă nu scape nicio ocazie să îl critice pe Reghecampf
Stoichiţă nu scape nicio ocazie să îl critice pe Reghecampf

Articol de - Publicat vineri, 13 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 iulie 2012 19:50

Stoichiţă îl critică acum pe Reghecampf, cu care a avut un conflict în timpul meciului Chiajna - Steaua din sezonul trecut.

"Tătăruşanu nu e un căpitan potrivit, Chiricheş ar fi fost mai bun. Sau să fi luat banderola un mijlocaş, deoarece portarul nu e capabil să transmită mesaje decît apărării. Normal ar fi fost ca antrenorul să fi desemnat căpitanul". Mihai Stoichiţă a analizat astfel decizia lui Reghecampf de a-l numi căpitan pe Tătăruşanu, în urma unui vot al vestiarului.

"N-are voie să comenteze!"
Antrenorul actual al Stelei s-a enervat şi a reacţionat nervos faţă de cel căruia i-a urmat în post: "Stoichiţă deja şi-a depăşit atribuţiile! Eu cred că el a uitat că nu mai conduce Steaua, fiindcă a întrecut orice măsură! Comentează despre lucruri pe care nu are dreptul să le comenteze".

"Lippi" l-a antrenat pe Reghe în Ghencea, la sfîrşitul anilor '90. "Mi-a fost antrenor, dar nu are dreptul să critice! El a fost «principal» înaintea mea şi nici atunci nu era Chiricheş căpitan! El nu i-a dat banderola lui Chiricheş, dar mă critică pe mine pentru asta acum?!", s-a enervat Reghecampf la DigiSport.

A sărit la el!
Ce are Stoichiţă cu Reghe şi de ce s-a enervat tehnicianul roş-albaştrilor? Ei au fost adversari pe finalul sezonului trecut, cînd Steaua încă mai spera să prindă măcar poziţia a doua a clasamentului şi preliminariile Ligii Campionilor, iar Chiajna era deja salvată de la retrogradare. "Lippi" era stelist, iar Laur îi antrena pe ilfoveni.

"Militarii" au cîştigat relativ lejer, cu 2-0, dar un gol s-a marcat în urma unei faze la care banca de la Chiajna ceruse ca mingea să fie dată afară şi să se permită accesul medicului pentru un fotbalist accidentat. Steaua a continuat acţiunea, a înscris şi Reghecampf a făcut o criză de nervi. S-a dus spre Stoichiţă şi a început să ţipe: "Vă bucuraţi la golul ăsta? Sînteţi nesimţiţi că n-aţi dat mingea în aut! Nu se face aşa ceva".

După mai puţin de o lună de la acest episod, Becali l-a demis pe "Lippi" şi l-a schimbat tocmai cu Reghecampf, pe care fostul se răzbună acum, atacîndu-i deciziile.

1 titlu de campion au cîştigat Stoichiţă şi Reghecampf împreună la Steaua, cu primul antrenor principal şi al doilea fundaş dreapta. Performanţa a fost realizată în sezonul 1997-1998

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
leroiv72
leroiv72  •  13 Iulie 2012, 14:24

astuia ii e dor de steaua? nesimtitu'....nu i'ar crapa obrazu' de rusine, sluga-mult-supusa ce este? pai el acum comenteaza pe margine si se da "democrat", dar cand era in functie a uitat ca vorbea la telefon si'n timpul meciului pt a primi indicatii pretioase in legatura cu schimbarile? asta vorbeste? dupa imaginile alea JENIBILE din timpul meciului cu rapid, de eram in locul lui, emigram in congo!

flo_ax
flo_ax  •  13 Iulie 2012, 11:03

gata, nimeni din Romania nu mai are voie sa-si dea cu parerea despre Steaua, ca asa vrea dl Reghe! Probabil ca el si nevasta-sa au achizitionat toate actiunile la bursa ale ligii 1 si ei decid cine are voie sau nu sa deschida gura despre acest sport! Baiatul asta e cam crizat, isteric si plin de fite! Sa inteleg ca echipa merge fabulos de are timp si e interesat si de mondenitati! Si pana la urma, Stoichita are un titlu cu Steaua, traieste intr-o tara libera, iar daca vrea sa-si dea cu parerea despre ceva, e dreptul lui! Sau mai nou e si Reghe o autoritate suprema?

syntrax
syntrax  •  13 Iulie 2012, 09:55

Gata,ca ne-ati imbolnavit cu familia Reghecampf.E plin ziarul d certuri si pupaturi intre astia doi.Asta daca nu se cearta cu palmierul se cearta cu altcineva.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează