FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Listă nouă, retrogradaţi vechi » Dinamo se întăreşte cu jucători de la Chiajna şi Bistriţa

Născut la București, Silviu Pană n-a jucat pînă acum decît la Chiajna
Născut la București, Silviu Pană n-a jucat pînă acum decît la Chiajna

Articol de - Publicat luni, 10 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 09 iunie 2013 19:47

Negoiţă i-a prezentat lui Mulţescu o altă serie de jucători pe care i-ar putea aduce, majoritatea de la Chiajna şi Bistriţa.

"Cînd a văzut ce jucători avem pe listă şi cu cine negociem, domnul Mulţescu a semnat imediat, nici nu am mai discutat de bani". Este declaraţia lui Ionuţ Negoiţă din momentul parafării contractului cu tehnicianul de 61 de ani.

Gazeta a aflat cîţiva dintre fotbaliştii cu care tratează finanţatorul din Ştefan cel Mare:

1. Silviu Pană, 21 de ani, mijlocaş central de la Concordia Chiajna. Are cele mai multe pase de gol din Liga 1, 9, el reuşind să marcheze de două ori în cele 26 de meciuri.

2. Tiberiu Serediuc, 20 de ani, mijlocaş dreapta de la Chiajna. E internaţional de tineret, iar în sezonul trecut a marcat o dată şi a oferit două pase decisive în 32 de partide.

3. Florin Purece, 21 de ani, mijlocaş ofensiv de la Chiajna. Are două goluri şi tot atîtea pase de gol în 26 de partide pentru Concordia.

4. Wilfried Canon, 19 ani, fundaş central de la Gloria Bistriţa. A jucat în 25 de meciuri, a încasat un "roşu" şi a provocat trei penalty-uri împotriva echipei sale! Principala calitate: e liber de contract şi poate evolua şi fundaş stînga.

5. Alexandu Ichim, 24 de ani, stoper de la Ceahlăul Piatra-Neamţ. Unul dintre cei mai buni jucători ai nemţenilor, are şi patru goluri marcate în cele 30 de meciuri jucate. Toate reuşitele sale au fost cu capul, avînd mai multe goluri înscrise decît toţi apărătorii lui Dinamo!

400 de euro este bonusul pentru victorie pe care şefii "cîinilor" îl oferă fiecărui fotbalist cu care negociază

5.000 de euro e cel mai mare salariu lunar pe care Dinamo vrea să-l propună jucătorilor curtaţi

574735-transferuri-dinamo.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Durimel semnează
Ieri, Alexandre Durimel, stoper care a jucat în 17 partide pentru Severin, a venit la Bucureşti, însoţit de un avocat, pentru a semna cu Dinamo. Gazeta de duminică a oferit informaţia în premieră, francezul de 23 de ani urmînd să devină liber, întrucît clubul de la Dunăre are restanţe la el de 30.000 de euro. Durimel va cîştiga în Ştefan cel Mare 3.000 de euro lunar, plus bonusuri de performanţă.

Insistă pentru Şerban
Dinamo e aproape să-l piardă pe Ionuţ Şerban, 17 ani, care urmează să se elibereze de Sportul săptămîna aceasta. Fundaşul dreapta e dorit în special de Mulţescu, care-l cunoaşte din ultimul său mandat în Regie, în 2011. Ultima ofertă a "cîinilor" pentru Şerban a fost de 500 de euro lunar, plus bonusuri, propunere refuzată de fotbalist. Vasluiul i-ar propune de patru ori mai mult!

Yesilova ar alege Dinamo
Dorinel Munteanu va fi numit antrenorul lui Kuban Krasnodar după ce îşi va rezilia contractul cu Mordovia Saransk. "Neamţul" vrea să-l ia cu el şi pe Yuksel Yesilova, preparator fizic cerut cu insistenţă de Mulţescu la Dinamo. "Nu ştiu nimic deocamdată, sincer eu mi-aş dori să vin la Dinamo, îmi place foarte mult în România. Zilele astea vom vedea ce va fi", a declarat turcul.

N'Doye se autopropune
Ousmane N'Doye s-a despărţit de Vaslui şi spune că şi-ar dori să joace din nou pentru Dinamo, club unde a mai evoluat în perioada ianuarie 2009 - decembrie 2010. "Toată lumea ştie ce înseamnă Dinamo pentru mine şi m-aş întoarce acolo dacă mi s-ar propune. Toţi spuneau că eu am luat mulţi bani de la Dinamo, dar nu ştie nimeni cît am pierdut de fapt", a spus mijlocaşul de 35 de ani la DolceSport.

Vitinha tot la bulgari?
Şansele ca Vitinha, fundaşul stînga de la Ludogoreţ Razgrad, să ajungă la Dinamo s-au diminuat. Fotbalistul de 27 de ani a primit o propunere de prelungire pe doi ani din partea campioanei Bulgariei, iar Vitinha e tentat să continue, mai ales că va încasa mai mult de 5.000 de euro pe lună, salariul maxim lunar pe care îl pot oferi dinamoviştii.

Bun doar pentru imagine
Evoluţiile lui Enoh Balotelli, 20 de ani, fratele celebrului Mario Balotelli, nu l-au impresionat pe Mulţescu în jocurile-şcoală de săptămîna trecută. "Ăsta nu-i bun nici de liga a doua!", spun dinamoviştii care l-au văzut la lucru. Conducerea doreşte însă să semneze cu el un contract pe trei sezoane, motivînd că ar fi o lovitură de imagine!

Tot la munte
Mulţescu vrea ca noul Dinamo să stea perfect din punct de vedere fizic, motiv pentru care primul cantonament al verii va fi la munte, la Poiana Braşov, în perioada 21-29 iunie. Roş-albii se reunesc pe 17 iunie, o zi mai tîrziu e programată vizita medicală, iar după cantonamentul montan urmează un turneu de pregătire în Anglia, 1-13 iulie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (142)
xzx
xzx  •  11 Iunie 2013, 11:02
Postat de vaalah pe 10 Iunie 2013, 12:56

Cu Negoita se inmoaie incet si sigur , omul e falit . Cu muraturi ieftine nu vor trece niciodata de tur preliminar si vor mai ramane inca 10 cu Rusinea ca nu pot intra in grupele UEFA ! Negoita nu are bani, firmele lui au datorii de peste 40 milioane Euro .

THREE JIJI )))) am crezut ca ai murit de rusine valahule ))) sper sa va vad suspendati din cupele europene 5 ani si retrogradati in liga 4 ))) va asteapta acolo un derby cu .... Rapid ))))))))))

vasy86le
vasy86le  •  11 Iunie 2013, 09:18
Postat de gymd pe 10 Iunie 2013, 14:38

vasy86le: Si cum ne descurcam, ca macar sa se copieze ce facem in fifa :))))))) pe ce loc suntem :))))))) da roade proiectul asta :))))))

Eu in fifa ma descurc foarte bine, am castigat cu Dinamo de 3 ori consecutiv campionatul, de 2 ori cupa Romaniei, am castigat europa league, am mai jucat o finala Europa league, am batut steluta de multe ori, ei m-au batut o singura data, am cumparat un jucator cu 2,5 milioane, si l-am dat cu 25 milioane, deci ma descurc. Poate o sa apuc ziua in care o s-o vad pe Dinamo jucand fotbal de calitate, asa cum au facut-o in sezonul 2006-2007, asa cum au facut-o cand au batut everton-ul cu 5-1 etc.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Iunie 2013, 15:51
Postat de vaalah pe 10 Iunie 2013, 12:56

Cu Negoita se inmoaie incet si sigur , omul e falit . Cu muraturi ieftine nu vor trece niciodata de tur preliminar si vor mai ramane inca 10 cu Rusinea ca nu pot intra in grupele UEFA ! Negoita nu are bani, firmele lui au datorii de peste 40 milioane Euro .

Mai Rusine a Romaniei decat o echipa al carei patron sonat a fost arestat pentru incercare de influentare a unui meci pentru a cuceri titlul, nu exista !!!! In fotbal poti pierde , dar iesi cu capul sus, voi trebuie sa il tineti plecat pe veci si indiferent ce veti face, o sa fiti aratati cu degetul, ca fiind echipa exclusa din Europa ce a incercat sa mituiasca o alta echipa pentru a lua titlul ! Ar trebui vreo 2 ani sa va dezactivati conturile, mai ales acele specimene dupa chipul si asemanarea lui gigi, meme, make, vali ..... aroganti, infatuati, laudarosi, intriganti, mincinosi, lasi, figuranti, excroci, inculti si...multi !

Vezi toate comentariile (142)
Comentează