FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-3

VIDEO+FOTO FCSB, lider fără emoții! Trupa lui Dică a demolat-o pe Astra lui Mulțescu, iar Pintilii a reușit un gol formidabil

Foto: Raed Krishan +12   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 16:56

FCSB s-a impus fără nicio problemă pe terenul Astrei, scor 3-0, și a revenit pe locul 1 în play-off, la două puncte peste CFR Cluj.

Roș-albaștrii au deschis scorul dintr-un penalty inventat de Marius Avram, conform spuselor lui Ion Crăciunescu. Gnohere a transformat lovitura de pedeapsă obținută de Romario Benzar după un contact cu Buș, în minutul 27.

La pauză Dică l-a lăsat la cabine pe Budescu și în locul său l-a introdus pe Teixeira. La două minute după revenirea de la vestiare, Man a majorat diferența, după pasă excelentă a lui Pintilii.

Mijlocașul la închidere și-a continuat recitalul și două minute mai târziu a reușit o torpilă de la 25 de metri care l-a învins pe Iliev.

Astra putea marca golul de onoare la ultimele secvențe ale meciului, dar Florentin Matei n-a putut fructifica penalty-ul făcut de Planici după un henț în careu. Bălgrădean a apărat, iar fundașul stelist a degajat mingea în tribune.

Clasament

clasament

ASTRA - FCSB 0-3  VIDEO / TEXT
Au marcat: Gnohere '27 pen., Man '47, Pintilii '49

Echipele de start:

Astra: Iliev - Cl. Iordache, Polczak, Erico, Stan (cp) - Takayuki, Dandea - Balaure, Fl. Matei, L. Buș - Urko Vera
Rezerve: Lazar, Bejan, Culda, Butean, Mrzljak, Moise, Biceanu

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Pintilii, Filip - Man, Budescu, Fl. Tănase (cp) - Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Nedelcu, Morais, Fl. Coman, Teixeira, Ov. Popescu, I. Larie

Giurgiuvenii vin după egalul cu CFR Cluj, 1-1, care a însemnat și revenirea lui Gigi Mulțescu pe banca Astrei. Formația din Giurgiu e pe locul 5, cu 23 de puncte, dar a jucat numai 3 meciuri în acest play-off. De partea cealaltă, pentru FCSB meciul e mult mai important. Trupa lui Dică e pe locul 2, la o lungime în spatele liderului.

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (611)
100002473541087
Danut Ognean  •  17 Aprilie 2018, 12:28

fcsb lider cu ajutorul arbitrilor

eugeniustin
eugeniustin  •  17 Aprilie 2018, 09:58
Postat de legendavisinie pe 16 Aprilie 2018, 19:35

Au fost aproape 40.000 de spectatori la un meci din liga a 4-a, poate doar echipa națională să mai atragă atâția.

26 de mii. Cifra oficiala.

eugeniustin
eugeniustin  •  17 Aprilie 2018, 09:56
Postat de ludasmatyi pe 17 Aprilie 2018, 09:17

FCSB,nici puscariasul fcsbist nu a demolat nimic. A fost mult mai usor sa joci astfel cu un arbitraj in favoarea FCSB !!Dar nmic iesit din comun...unde FCSB joaca in 14 castiga..unde este un arbitraj corect,se chinuie,pierde sau face egal !! CFR a fost furat ca si Astra de arbitrii aducand un avantaj substantial bucurestenilor,dar degeaba, campionatul va castiga CFR,care este o echipa mai serioasa,mai buna si mai cinstita!! !!

Cfr nu arata a campioana.

Vezi toate comentariile (611)
Comentează