FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - CS U CRAIOVA

VIDEO Dramatism la Timișoara! ACS Poli câștigă după un gol marcat în prelungiri! Înfrângere rușinoasă pentru CS U Craiova, care a ratat șansa să devină lider

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2016 18:25

CS U Craiova a pierdut rușinos cu ACS Poli Timișoara, care a scos primele puncte din acest sezon. Oltenii au cedat, scor 2-3, deși când mai erau mai puțin de 10 minute conduceau cu 2-1.

VEZI LIVETEXT

VEZI VIDEO

Artean a deschis scorul în minutul 45+1, dar oltenii au făcut 2-1 după reușitele din minutele Zlatinski (61) și Nuno Rocha (68).

Bănățenii au reușit să câștige partida în minutele 82 prin Artean și Bărbuț (90+1). CS U Craiova rămâne cu 9 puncte și e la egalitate cu Pandurii, în timp ce Timișoara a ajuns la -11 puncte.

Echipele:

ACS Poli: Curileac – Scutaru, Cînu, Seroni, Vădrariu – Poparadu, Artean – Sorescu, Croitoru, Cârstocea – Bărbut

CS U Craiova: Calancea – Popov, Acka, Kay, Vătăjelu – Zlatinski – Ivan, Bancu, Băluță – Rocha, Ramb

 
 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (188)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 August 2016, 00:14
Postat de juliusmad pe 22 August 2016, 23:55

pai, cine are bani o sa promoveze. asta e.

pai tocmai asta e si ideea, ca nici in A nu prea sunt bani, dar in B. cred ca la astia din A le vor face aia de la Liga cate o cantina regionala, in fiecare provincie, cu cartele reduse la 25%.) aia din B ? vor ajunge sa isi dispute meciurile prin corespondenta, cum jucau sah pe vremuri :.) deci, cam asa, scrisoare : gazdele ''mai, nea colegu ! domnu colegu ! presedinte ce esti tu care esti ! fii antena colea : 0-1-2-1-2-1-3-o bah ! la meciul asta nu am portarul la lot, iar atacantu e la munte cu gagica ! tu ce mizezi ?'' si raspunsul oaspetilor (dar care din lipsa de bani pt mandat online, parvine abia dupa terminarea etapei, la 3-4 zile..))) bah colega ! eu am jucat tot fara portiere, ca am vazut ca tu n-ai atacantu disponibil ! deci 0-0-3-1-1-1-0-4, ai vazut ce gentil ! deci, si eu fara fara portari, fara stoperi, ca inca nu ne-a adus directiunea, avem promisiuni ca in 3-4 ani primim marfa 3 fundasi... cu 3 distrugatori de la sectia de box, cu o extrema stanga ce juca pe dreapta, cu un mijlocas libero, cu o extrema falsa, pentru ca nu avem bani sa ii cumparam legitimatie si vezi ba ! o la coordonator ! ca nici de ala nu am primit.. dar te-am pacalit cu atacantii ba ! am imprumutat de la ultimele 3 clasate pentru acest derby PTTR, cu acordul ligii ! hi hi hi...''..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 August 2016, 00:38
Postat de a.c.a.b_st pe 23 August 2016, 00:35

nu m-ar mira...dar, vezi..orice s-ar intâmpla, românul are umor, puterea să facă mișto chiar de necazul lui...asta ne-a salvat și ne va mai salva și pe viitor. :)))

mda. atat cat va mai putea, si umorul asta negru, sa mai salveze aparentele.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  23 August 2016, 00:35
Postat de unico_biancorossi pe 23 August 2016, 00:30

scorul final ? eeee, conform alambicatelor formule de joc, de criza !..)) 0-2-1-2-1-3, adica au batut oaspetii care mai erau si in 10.)) parca il si vad pe dorin la cantina regionala ilfov, saluta bai razvane, la razvan marin de la viitorul.. bate kube ! pok pok.. ce faci bre, kpitalistule ? ba, razvane, l-ai vazut pe popik ? care popik mah ca sunt multi.. popik mah, adytza, de la steaua romaniei ! aa, da ba, a fosta acu freo 10 minute cu erik de la medias, da era nervos n-a ramas la popta. cica : ce dracu ba tot fasule si azi ? o ***, nu vreau.. si s-au dus sa isi ia niste gogosi cu gem de caise. yammy yammy... ba, razvane, lasa vrajala, ala tre sa imi dea o portie de ghiveci ! i-am dat dupa derby cu medgidia ba, era fometos, si uite, acu maine noi avem derby cu aia de la fieni si mor de foame, dreq, aveam nevoie de niste vitamine de fasule ! pfff....))))

***)))))))))))))))))) AMIGO CE BAUSI VERE ? .. KEEP WALKING.. CAMPO VIEJO?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (188)
Comentează